Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carlota.

głodówka.

Polecane posty

Cześć wszystkim . a więc głodówka? Mam zamiar zrobić sobie 2 tyg. głodówkę ale nie wiem czy wytrzymam , kurde mam 167 cm. i ważę 62 w kg , w wakacje przytyłam aż 7 kg to okropne , chciałabym odwrócić czas i nie jeść tego co jadłam . Rok temu zrobiłam se małą głodówkę miałam wtedy 15 lat i schudłam bardzo, około 12 kg i miałam anoreksje , ale teraz mam 16 i jest źle ..a to wszystko przez wakacje bo była zmuła ostra i jadłam i jadłam . przeraża mnie mój wygląd nie moge na siebie patrzeć.. Pomimo tego że mam powodzenie u chłopaków to i tak chce schudnąć bo źle się czuje , ogólnie to tańczę i jak wracam po 21 do domu to chce mi sie jeść i jem.. mama mi powtarza nie jedz .. a ja jak głupia jem .. kiedyś mogłam nie jeśc a teraz po południu wracam ze szkoły i jestem głodna... nie wiem co robić .. od jutra zaczynam głodówkę mam nadzieje że wytrzymam;p i że mi w tym pomożecie trochę ;] jeżeli schudnę to będę strasznie szczęśliwa ;)) Pjonteczka ;*

po pierwsze ...2 tygodnie? czuje sie zaproszona na pogrzeb :) chcesz sobie wyniszczyc organizm - gratuluje , toswietny pomysl :D a ja waze 62 i mam 165 wzrostu...jestem na diecie...ale glodowka to syzyfowa praca - uwierz

No to ku.rwa co mam zrobić żeby schudnąć ;/ jak bede miała dietę to i tak będe jadła bo nie dam rady tak .. a nie jeść moge dać rade ... ;/

Gość eh glodowka to glupota
ale jak skonczysz glodowke i to tak dluga zaczniesz normlanie jesc a waga wroci zanim sie obejrzysz bedzie jeszcze wieksza, racjonalnie sie odzywiaj, duzo warzyw owocow, rozpoczynaj dzien od sniadania, nie podjadaj miedzy posilkami, zrezygnuj ze slodyczy, chleba, zimniakow tych produktow ktore tucza

Gość eh glodowka to glupota
wcale nie musiz byc na diecie, im wolniej tracisz kg tym dluzej waga sie utrzyma

Gość ehh. g to g
ta waga do ktorej dazysz

głodówka to nie sposób na schudnięcie, lecz na detoksykację. i to i tak dosyć kiepski. lepiej racjonalnie się odżywiać, trochę poruszać, a detoks sobie zrobić dzięki suplementom. ja polecam sanogel, dzięki niemu przeprowadzisz oczyszczanie ogólne organizmu, sama zdecydowanie lepiej się czuję po takiej kuracji :) szczegóły masz tutaj - http://suplementymbm.pl/shop/?id=3