Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowana.....

Studia zaoczne- zapisy na przedmioty?

Polecane posty

Mam pytanie. W tym roku zaczynam studia zaoczne. Czy trzeba się zapisywać na przedmioty? Bo coś słyszałam, że ludzie siedzą na uczelni nawet po nocach w kolejce żeby się zapisać, nie rozumiem... Czy na zaocznych też tak jest? Na stronie internetowej uczelni nie ma żadnych informacji na ten temat, nie jest napisane w jakiej jest grupie, nic :/ A ja, wstyd się przyznać jestem zielona.

Gość makabreska
ja na studiach zaocznych mialam co prawda przedmioty do wyboru, ale to bylo chyba dopiero na ostatnim roku licencjata, i przedmioty byly traktowane jako "dodatkowe" a nie kierunkowe i tak na prawde nie mialy zadnego znaczenia, a kazdy zapisywal sie na takie, na ktorych trzeba sie jak najmniej uczyc, niestety. Pomijam juz to ze przedmioty owe byly delikatnie mowiac srednio interesujace

Gość asdsm
nie trzeba zapisywać się na żadne przedmioty, tym bardziej na pierwszym roku, nic się nie martw, będziesz miała pierwsze zajęcia to wszystkiego się dowiesz

Gość asdsm
a z tymi kolejkami to bzdura, nie wiem kto ci takich bredni naopowiadał

na UW tak jest, na dziennych. Na zaocznych mniej od ludzi oczekują, pewnie macie na sztywno plan. Aha, i takie rzeczy to raczej nie na pierwszym semie.

Gość asdsm
na sztywno plan to będa mieli na pierwszym roku (lub pierwszym semestrze), trudno oczekiwać od studenta aby zaczynając studia wybierał sobie przedmioty które nie będzie wiedział do czego będą mu przydatne

Za tydzień będzie jakieś pierwsze spotkanie na uczelni, więc mam nadzieję że wreszcie się dowiem czegoś więcej... Dziękuję wam za odpowiedzi :)