Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika19

Czy mogę być w ciąży ???!!! Pomocy!!

Polecane posty

Dokładnie 12, 13 września pieściliśmy się z chłopakiem. Po zrobieniu mu przyjemności wsadził mi palce do pochwy. Zapewniał, że na palcach nic nie miał, ale czuję dziwny niepokój. Po tym wydarzeniu(dzień po) dostałam okresu, bardzo dziwnego okresu. Przez pierwszy dzień była to krew, przez kolejne 12 dni obfite plamienie. Okres powinnam dostać dopiero 25 września. Jakiś miesiąc temu dokuczało mi uporczywe swędzenie warg sromowych. Tak myślę, że może to miało wpływ na zmianę cyklu i tak dziwny okres. Strasznie się jednak boję, że chłopak wprowadził mi tam spermę i jestem w ciąży. Proszę o opinię doświadczonych ludzi! Zwariuję dosłownie! Pomocy!

Gość mam katza und małe tzytzki
łeee , możesz mieć grzyba. to na pewno 🖐️

Gość nelli24
Dziecino!!!Czy ty nie wiesz że w ciąże się zachodzi po wejściu innych narządów do pochwy?????Nie jesteś w ciąży-masz infekcję!Idź do ginekologa niech ci leczenie przypisze!!!!

Gość głowaaa do góry
eeee nie jesteś w ciąży fakt że takie coś jest możliwe ale mało prawdopodobne

Dziękuję wam moje drogie, ale najgorsze jest to, że dziwnie się czuje. Może wyobraźnia i strach też mają tu coś do rzeczy, ale mam zawroty głowy (fakt, że nie spałam całą noc), ogólnie dziwne samopoczucie.

Gość onaaaa19
nie chce cie martwic ale ja mialam pecha niestety;(( jestem w 3 miesiacu ciązy mialam podobny przypadek piescilismy sie a chlopak mial ta wydzieline sswoja na palcach włozył mi do pochwy a tam byy plemniki i niestety stało sie;(