Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niam Niama Wyklepana

Mialam 14 partnerow i gro ktorych nie pamitam. A narzeczony poprosil mnie abym

Polecane posty

Gość Niam Niama Wyklepana

sie mu przyznala. Wiem z pewnego zrodla ze on mial 2 dziewczyny (z kazda byl dlugo i szanowal ich dziewictwo). Boje sie ze mnie rzuci terAZ...Ja prowadzilam fajne imprezowe zycie. Mam 22 lata a on 25.

no wiesz... jak kocha to przeboleje. ale skoro teraz masz wyrzuty to chyba nie warto było takiego życia prowadzić.

Gość Qrweeea
To chyba jakaś reguł że pożądni faceci zawsze trafiają na takie kur***y jak ty bo inaczej ciebie niestety nazwać nie można. Owszem powiedz mu , mam nadzieje że otworzą mu się oczy i kopnie cię w du***e, bo jak topowiedział jeden znajowy " z kur**y porządnej nie zrobisz". I niestety to się sprawdza.

Gość ja bym nie przebolal
nie zaslugujesz na porzadnego faceta

Gość przyznaj sie do tylu ile by
byl w sytnie przebolec. Nie mysl,ze to starszne to biale klamstwo. By go nie zranic. np 3 powiedz

Gość przyznaj sie
niech wie, ze spotyka sie ze szmata i cie rzuci

Gość a jak dziewczyna zwiąże się
z facetem, dla którego będzie powiedzmy 8 a on dla niej 2 to co ma zrobić?

Gość kobiety to inna sytuacja
wam tak nie przeszkadza nasza przeszlosc

Gość a skąd Ty to wiesz co
i w jakim stopniu nam przeszkadza? Bo wychodzi że to co dla jednego partnera jest szalenie istotne w ocenie drugiego, to dla drugiego nie powinno w ogóle odgrywać znaczenia w ocenie tego pierwszego

Gość bo kobiety raczej nie lubia
jak facet ma skromniejsza przeszlosc od nich. za to dla facetow sytuacja, gdy kobieta ma bujniejsza przeszlosc od nich jest czesto tragedia

Gość co to znaczy raczej nie lubią
bo widzę tu mentalność kalego: kali kraść to dobrze, ale kalemu ukraść to już grzech. Nie widzisz że wygłaszając takie poglądy jesteś hipokrytą?

Gość bartuś
Dziewczyno, proszę Cie nie oszukuj go. Nie dlatego ze i tak moze sie wydac ale dlatego ze kazdy zasluguje na prawde, nikt nie chce byc oszukiwany, i on tez nie. Powiedz mu prawde, jesli Cie kocha to jest szansa ze to zaakceptuje.

Gość a co go to
obchodzi ilu mialas partnerow? twoja przeszlosc,twoje zycie.wazne jest co jest teraz a nie co bylo i nie powinien cie to pytac.moj maz a kiedys chlopak nigdy sie mnie nie spytal ilu mialam partnerow bo powiedzial ze nie intereseuje go co robilam kiedys.ja go tez nie pytalam bomnie to nie interesuje.jestesmy ze soba 12 lat i nie podejmowalismy przez tyle lat tego tematu.kochamy sie,nie zdradzamy i to jest najwazniejsze

Gość bo kobiety raczej nie lubia
kobiety raczej nie chca facetow, ktorzy maja skromniejsza przeszlosc od nich np. prawiczkow

a aktualne badania mu nie wystarczą? ;) no coż najwyrazniej twoja rozwiązłośc seksualna moze mu sie nie spodobać.....he he.... myśle ze skoro pyta to chce wiedzieć kto mu bedzie rodził dzieci

Gość bo kto by chcial rozwiazla

Gość do Danny Decoy prawdziwy
kobiety po prostu lubia macho