Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczek morski

strzał w ryj

Polecane posty

Gość krystek mistek
masz dobrze płatny zawód ale z inej mańki przejebany. mój kolega będąc w wojsku chodził do takiej knajpy gdzie złaziły się znudzone żony marynarzy gdy ci w morzu. najwieksze ruchawice i dobre sponsorki . chlał i ruchał na konto ludzi morza. smutne ale prawdziwe

Gość wyluzuj troche
Twoje zycie, Ty decydujesz. Ja nie polecam mieszania do tego przyjaciol.Jak wszystko rekami osob trzecich chcesz zalatwiac to moze nie przyjaciel bzyknie ja na pocieszenie, a potem opowiadza Ci jak bylo? Dla Ciebie i dla niej jest to kryzys w zwiazku. Dla wszystkich innych jest to tylko mniejsza lub wieksza sensacja przy ktorej mozna sobie wlasna adrenaline podniesc. Poczytaj sobie chociazby wypowiedzi w Twoim temacie. Jedyne co dla mnie wchodzi w gre to rozmowa z kims kto ja dobrze zna, i stoi po jej stronie.

Gość wilczek morski
wspominała kilka razy o macierzyństwie ... ehhh może to to..?

Gość assdfgh
Przeciez nie napisala ze ma kogos,a wy od razu dorabiacie i nakrecacie faceta ze sie ruchala w jego lozku z kims innym i ze ma wypierdalac bo sie puszcza.. Nie nakrecaj sie! Moim zdaniem to bardziej chodzi wlasnie o to ze ona czuje sie samotna. Do takich zyciowych wnioskow dochodzi sie wlasnie najczesciej wtedy kiedy partner jest daleko.Wtedy sa rozne glupie mysli. Jednak bardziej prawdopodobne jest to jak ktos napisal wyzej ze ona chce czegos wiecej.Jestescie razem 6 lat i mieszkacie ze soba ale nic pozatym. 6 lat to duzo i znajac kobiety to ona by chciala slubu i dzieci a tu nic. Znam temat dosc dobrze bo mam kolege co 7 lat sie nie umial zdecydowac i dopiero jak zobaczyl ze moze stracic swoja dziewczyne to sie opamietal. Kobieta sobie po jakims czasie zaczyna to tlumaczyc tak ze facet nie jest pewny tego czy to akurat z nia naprawde chce byc. Ile bylo jazd z tego tytulu u mojego kolegi..Zwiazki przechodzone nie sa dobre.

Gość wyluzuj troche
No to widzisz jakiego gnoja bys z siebie zrobil sluchajac porad "człowiek_szczera_prawda " i kilku mu podobnych. Moze zapytaj czy ona chce abyscie wzieli slub?

Gość wilczek morski
po powrocie o tym z nią pogadam...

Gość wyluzuj troche
tylko pogadasz czy masz zamier sie z nia ozenic. Bo jak nie to moze sie od niej odwal skoro juz i tak chciales ja wyrzucic z domu i lobuzow na nia napuszczac.

Gość nie ruszaj tego szitu
o czym tu gadać, hujowo się zachowała , zerwała mailem i spierdala jak tchórz na 100% do innego ogonka

Gość assdfgh
nastepny madry sie znalazl. Nie sluchaj takich tekstow. Ja Ci radze zaczekac do powrotu, nie nakrecac sie w miare mozliwosci.Dopiero jak sie nia zobaczysz i pogadasz to wtedy podejmuj decyzje co dalej.Nie masz tam skypa zeby z nia pogadac chociaz w ten sposob?Wtedy bys sie moze czegos wiecej dowiedzial.

Gość zanim ty wrócisz
Dajcie spokój dziewczynie,to że tak zrobiła nie musi od razu oznaczać,że kogoś ma. Ja sama byłam w takim związku na odległość z tym,że byliśmy małżeństwem i mieliśmy dzieci.Nie było zdrady z mojej i jego strony.Mąż wyjechał do pracy za granicą.To była nasz wspólna decyzja.Rozumiem dziewczynę,samotne wieczory,nie ma z kim pogadać,w domu pustka.Wyjścia z przyjaciółmi jako singielka też do przyjemnych nie należą.Chodzi mi o dziewczynę Wilczka Morskiego.Widocznie zbierało się w niej to od dawna,takie zawieszenie w próżni-ni to żona ni dziewczyna.Łatwiej by jej było gdyby wiedziała,że to na jakiś czas(aż się dorobicie),że łączą Was nie tylko pieniądze ale też małżeństwo,dzieci.Trudno o tym pisać:-(

Gość temat pachenie prowokacją