Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaaaaaaaaaaa

EX!!!!!!!! temat zbiorczy!

Polecane posty

Gość nowaaaaaaaaaaaa

Przegladam forum i sporo tu tematow o EX. Wpisujcie tu wasze historie, wasze doswiadczenia, cos ku przestrodze....;) MNie nurtuje fakt ze faceci zrywajacy, pozniej maca w glowie dalej (przewaznie) PO co oni to robia?? moze mi wyjasnicie???? szczegolnie faceci na forum sie wypowiedzcie!!! po co im swiadomosc ze dalej maja nas w garsci? jak sie zachowywac aby facet wiedzial ze stracil cos cennego, jak sie nie poddac i sie odciac. Moj EX spytal wczoraj jak sobie wyobrazam nasze relacje, kazal dac przyklady (zostawil mnie po 1,5 roku bo ... nie szlo..... bylojego kocham, poznawanie rodziny, przyjaciol itd.... teraz wiem ze to byla sciema). upiera sie ze chce kolezenskich relacji.....jak sie nie poddac jemu!!!! doradzcie!!!! i piszcie o Waszych doswiadczeniach!!!! bezcenne....:)

Gość torebaszka
Ex-ow olewamy i tyle. powodzenia 🖐️

Gość Tanceeerka
ku przestrodze... lepiej olac na prawde:O nic nie kminic, kombinowac, nie zastanawiac sie.jak cos jest nam pisane to i tak nas siegnie! nie dajcie im satysfakcji! prosze!!!!! ja sie spalilam i duzo mnie to nauczylo!olac, olac i jeszcze olac!

Gość kogelmogel222
ja prawdopodobnie jestem w ciaży... jesli to ciaza to jedynym ojcem - ex! to moj jedyny partner byl:O test pozytywny. jutro zrobie kolejny....................... rozstalismy sie miesiac temu:O nie mam z nim kontaktu..... kurwa......................................................