Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona z LO

pomocy z mitologia!!!

Polecane posty

Gość zagubiona z LO

Moja babka od polskiego przechodzi sama siebie pod kazdym wzgledem , to tak na wstepie:P mam napisac plan wydarzen DO dziejow tezeusza , moglby mi ktos powiedziec gdzie to jest w ksiazce mniej wiecej? Nie prosze o napisanie planu, tylko o wskazanie tego w ksiazce.W spisie tresci nie ma tego. Prosilabym bez zartow;]

Gość buuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaahhha
spis treści to mniej więcej plan wydarzeń. Lecisz [po kolei z wydarzeniami: poznaje Ariadnę i dostaje nić, wyrusza do labiryntu itd. Inteligencją to ty nie błyszczysz...

Gość ty tez nie blyszczysz
plan wydarzen DO dziejow tezeusza :P

Gość buuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaahhha
no to ku...a jakie były te dzieje. Plan wydarzeń DO dziejów to wypisanie w kilku punktach najważniejszych wydarzeń z jego życia. Wyobraź sobie, ze 10 lat temu zdałam nawet maturę z polskiego na 5, a na świadectwie rok w rok 6 na koniec he he he

Gość chyba przez przypadek
buuuuuuuuhhhhhhhhhaaaaaahhha no to ku...a jakie były te dzieje. Plan wydarzeń DO dziejów to wypisanie w kilku punktach najważniejszych wydarzeń z jego życia. Wyobraź sobie, ze 10 lat temu zdałam nawet maturę z polskiego na 5, a na świadectwie rok w rok 6 na koniec he he he jesli do dziejow Tezeusza to nie plan jego zycia, tylko to co bylo przedtem matolku :P

Gość Klione
a w której jesteś klasie?