Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuszek pyta

Czy marzylas choc raz, zeby miec faceta u swych stóp?

Polecane posty

Gość hy hy
Nie, nie będziesz. Załóż firmę, to i będziesz :P Ooo, przedłużać można bardziej niż się da. Ile się da+jeszcze trochę. A to papierek zaginął (Nie dołączył pan!) A to jakiś ważny podpisik się nie znalazł. Kreatywności to wielkiej nie wymaga.

Gość hy hy
Nie, no okres jest tylko co jakiś czas. A władza musi być non stop czujna na stanowisku :classic_cool:

Gość mariuszek pyta
hy hy---np,leze u twych stóp,jakie jeszcze zachcianki bys chciala?jezeli to wszystko prawda,to jestes wladcza kobieta,bo ja na serio pisze wszystko

Gość hy hy
Prawda, nie prawda? Nigdy się nie przekonasz. Wszystko to Matrix. Przykładne urzędniczki nie mogą przekraczać pewnych barier, więc niestety, czekało by cię jednak 3 - 5 lat.

Gość mariuszek pyta
hy hy ---no ale gdybym na ciebie trafi?jakie zachcianki?teoretycznie,bo chyba balbym sie zrobic specjalnie blad,bo nie wiem na kogo bym trafil

Gość hy hy
Bój się bój. Cóż, niestety biuro na zachcianki to miejsce nieodpowiednie - godło i te sprawy. Więc zero litości. Zero taryfy ulgowej.

Gość mariuszek pyta
hy hy--nie rozumiem,pierw bylo pisanne,ze lezenie u stóp to poczatek i te zachcianki,to jednak w gabinecie?coraz bardziej mnie przerazasz

Gość olewam władzę
Dlatego jak muszę iść do jakiegoś urzędu, biorę głęboki wdech i udaję zagubionego chłopca. Wybieram tą z najbardziej napuszonym ego i proszę o pomoc. Im bardziej łechtam jej poczucie władzy tym moje sprawy bardziej posuwają się do przodu. I tak po pięciu minutach wychodzę trzaskając obrotowymi drzwiami i z kompletem papierów pod ręką.

Gość hy hy
Słuszna taktyka zagubionego pieska. Najfajniej jednak jest z głośno szczekającymi. Poszczeka, poszczeka, poczeka, poczeka, to mu rura zmięknie.

Gość hy hy
oj Mariuszku. Nie wiesz, że kobieta zmienną jest. Już pewien zagubiony wiszczyk pisał: "Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto! Postaci twojej zazdroszczą anieli, A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!..."

Gość mariuszek pyta
hy hy---a ty gdybys byla w takiej sytuacji ponizylabys sie tak przd kobieta w biurze?mysle ze nie bo masz dominujacy charakter,rzadko sie zdarza ze kobieta ma meza w domu u swych stóp,na dotatek jeszcze w pracy przed toba pelzaja,podziwiam cie,sory za to pytanie

Gość hy hy
Robaczku, a po co ja mam się przed kimś poniżać w biurze? Zawsze się da wszystko załatwić. Ot taka wymiana - pani w tamtym biurze może to i to, ja mogę to i to, a jeszcze ktoś znajomy coś innego. Po co wzajemnie sobie życie utrudniać.

Gość mariuszek pyta
hy hy--nie dosc ze lubisz dominowac nad kims to jestes sprytna i madra,gdybys nie miala meza,to sadze ze z takim sprytem,madroscia i dominujacum charakterem kazdy mezczyzna ktory chcialby byc twoim mezem,sprowadzilabys do swych stóp i robilby co chcesz,pierwszy raz w zyciu pisze z kobieta która ma te 3 cechy naraz,nic, tylko nisko sie uklonic i pogratulowac ze jestes kim jestes

Gość mariuszek pyta
hy hy--jestes jeszcze na forum?

Gość hy hy
Jeszcze jestem. Ty mi tak nie kadź, sprytna i mądra, to oczywiste :P Czy każdy mężczyzna, to problem każdych mężczyzn. Kłaniaj się nisko, kładniaj :D

Gość mariuszek pyta
hy hy--a swoja dominujaca ceche omijasz?przeciez kazda osoba która by to przeczytala,twierdzilaby ze facet ma u ciebie szanse chyba tylko masowac tobie stopy,masz super te 3 cechy,zgniotlabys kazdego w podloge

Gość hy hy
omijam, czy nie omijam, co za różnica, to nie blok reklamowy. No może by jakiś zasłużył, żeby masować coś więcej ;)

Gość mariuszek pyta
hy hy---pewnie tak,ale pierw pewnie musialby zrobic kilka zachcianek twoich,jak sadze,mysle ze jestes super kobieta,ja ze swoim charakterem,pewnie lezalbym i skamlal jak pies u twych stóp,sorry za wyrazenie

Gość hy hy
oj tak. na dobry początek pobaw się swoją stulejką byś nie co chłodniej odnosił się do tego co piszę.

Gość hy hy
No cóż piesku. Widać co lubisz.

Gość mariuszek pyta
hy hy---kiedys calowalem kobiecie stopy lezac na dywanie,ale nigdy nie bylem zadnym psem na smyczy,prosze nie smiej sie ze mnie,zadna stulejka sie nie bawilem i nie bawie,nie jestem z tych,a to ze dalem taki topik,po prostu chcialbym znowu móc lezec u kobiety stóp,chcialem sie tez dowiedziec czy kobiety to lubia i czy czasem mysla tak

Uwielbiją takie zachowanie faceta;-) witaski ponownie....widze że temacik kwitnie;-)

Gość hy hy
Od stulejki to był jakiś podszyw. Ale sensownie, żebyś się chłodniej odnosił. Nie podniecaj się tak chłopcze, nie napalaj...

Gość do larwka
ssij

Gość hy hy
Witaj Larwko. Już możesz schować ten bacik, widać, że Twój facet miał jakąś godzinę wychowawczą :D

hyhy niestety go nie ma..zreszta może i lepiej ,bo choruje..zaczełam sie leczyc ciepłym piwem i usnełam:-)teraz jeszcze gożej, bo kaca mam:-(

Gość hy hy
naprawdę ulżyj sobie. dobrze ci radzę. jeśli nie bawisz się stulejką to zacznij kopulować z nogą od stołu. wyobraź sobie że to długie nogi kobiety zakończone przepiękną stópką, która rozdepcze cię jak robaka.

Gość do larwka
ssij i połykaj.

Gość mariuszek pyta
hy hy---nie napalam sie tylko marze,komplementy tobie pisze ze madra,sprytna,dominujaca a ty sie smiejesz,ja naprawde podziwiam ciebie hydra---bacik jeszcze nie byl uzywany na mnie