Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariuszek pyta

Czy marzylas choc raz, zeby miec faceta u swych stóp?

Polecane posty

Gość hy hy
No nie, to fakt, to bardziej dominacja psychiczna. :P Ale skuteczna. Wystarczy poinformować delikwenta, że za tą próbę oszustwa może mu grozić od 3 do 5 lat :P

Gość mariuszek pyta
hy hy--naprawde tak sie dzieje?to znaczy ze jak ukleknie to wystarczy i ty poprawisz blad i delikwent idzie spokojnie do domu,ale wiele osob robi bledy bo sie nie znaja na tych pitach

Mariuszek po takim pokazie to raczej spokojnie do domku nie pojdziesz:-P

Gość hy hy
Ale kto by zawracał sobie głowę błędami. Najważniejsze są te sprawy, gdzie liczy się interpretacja przepisu przez US. Wówczas wszystko może być błędem i jednocześnie błędem nie być. Ewentualnie być półbłędem, ćwierćbłędem i innymi takimi. No jak spokojnie do domu? Przecież nigdy nie wiadomo jak sprawa się zakończy. Sprawa zawsze jest skomplikowana, wieloaspektowa, rozwojowa ect. ect. I trzeba czekać! To jest urząd, to są poważne sprawy. Tu nie można tak na łapu capu. O nie! Niech idzie do domu. Ale nie spokojnie. Niech za każdym razem, gdy otwiera skrzynkę pocztową, z sercem w gardle, oczekuje na wezwanie do urzędu. Niech mu się śni po bezsennych nocach "jakim byłem kretynem, by założyć działalność i płacić podatki. Mogłem wstąpić do mafii" :P

Gość mariuszek pyta
hy hy ,larwka----przedstawienie?o co chodzi dokladnie?prosze napisz,urzedniczka poniza kogos zeby ta osoba miala dobrze wypelniony pit?

No Mariuszek rusz głowa..klekasz przed urzedniczka ..ona i tak leje na Ciebie..a gapiów masz z tuzin.:-P.wiec przedstawienie dla nich ..a raczej rozrywka super:-D

Gość mariuszek pyta
larwa---to co ja bym musial zrobic zeby urzedniczka powiedziala wszystko jest ok,mozesz spac spokojnie? hy hy---naprawde ktos klekal przed toba w US przy ludziach?trudno w to uwierzyc

Gość hy hy
Mariuszku, a co to, topik porad jak wypełnić zeznanie, żeby urzędniczce zrobić dobrze? Przy ludziach? A co ja, kasjerka czy ochrona? Poważne sprawy załatwia się w gabinetach, a nie w okienku. Klękanie jak klękanie. Ale podstawa to takie słodkie oczy, jak u jamnika :P

Sypiam spokojnie bo to mój maz jezdzi z ksiegowym po urzedach..zawsze miły, potulny jak baranek..ja zołza jestem..a dwie zołzy razem:-0 to juz grozi wojna:-D Sam zreszta napisałes ze klęknąłbys przed urzedniczka..my tylko ciągniemy temacik..nic wiecej;-)

Gość mariuszek pyta
hy hy---no nie kacik porad ale prosze napisz,np.wchodze do twojego gabinetu,mam tam jakis blad,dobra klekne i zrobie jamnicze oczy,nie wiem jakie ale bym spróbowal,i prosze o naprawienie bledu,co bym musial zrobic?teoretycznie pytam bo jak dotad z US nie mialem problemu

Gość hy hy
To zależy jak by ci zależało na poprawie błędu. 3 do 5 lat to w sumie nie tak źle. Jedzenie za darmo, nocleg. Tylko nie wiem czy by ci towarzystwo samych facetów odpowiadało. Ale to w końcu nie koniec świata.

Gość mariuszek pyta
hy hy---zalezalo by mi naprawde,zeby nie miec klopotów,mowiac o tym wiezieniu,to bym sie przestraszyl,na pewno zrobilbym co bys chciala,ale np. co?

wszystko na co zasługuje kobieta w majestacie prawa:-P Piekne kwiaty, masaz stópek ustami i extra minetka..może byc?

Gość hy hy
Tak, stopy urzędniczki są niezwykle zmęczone. Od tego całego siedzenia. Wymagają masażu.

Gość mariuszek pyta
larwa--i hy hy---gdyby tak sie stalo,napewno zrobilbym to,zeby uniknac problemów z tymi pitami,a stopy udzedniczki napewno sa zmeczone,jaszc jak na dodatek chodzi w wysokich szpilkach to juz wogóle,nie balabys sie ze móglby ktos wejsc do gabinetu?

hahahaha raczej Ty sie bój:-P kobiecość plus władza to zabójczy duet dla faceta:-P

Gość hy hy
Ktoś wejść do gabinetu? U nas zastosowano taki wynalazek jak klucz. Takie proste, a jakie skuteczne. :P Mariuszkowi się marzą wysokie szpilki. A bambosze nie łaska? ;) Co tutaj petent ma do gadania :D

Gość dlaczego zabójczy
fajny duet :)

Gość mariuszek pyta
hy hy--nie chodzi ze marza,tylko pisze ze jak ma caly dzien wysokie buty to stopy bardziej potrzebuja masazu,oczywiscie dla mnie nie wazne co taka urzedniczkam ma na stopach,liczyloby sie zalatwienie sprawy,piszac z toba,juz myslalem ze musialbym niewiadomo co zrobic,zeby bylo ok z tym pitem,to co wczesniej napisalas 100% bym zrobil

Gość hy hy
Ale jak lubią, to może też fajny

Gość hy hy
Mariuszku myślisz, że lizaniem byś się wykpił z tak poważnych zarzutów?!

Gość olewam władzę
a tą w spódniczkach tym bardziej.

wiem że olewasz..jak juz jest po wszystkim:-P Nie dla psa kiełbasa?;-)

Gość mariuszek pyta
hy hy--przeciez napisalas masaz stóp,minetka ze to wystarczy zebym spal spokojnie,a co musialbym jeszcze cos zrobic?to zalezy od bledu,czy od humoru np twojego,co bym musial zrobic?

Gość hy hy
Żeby nie było Mariuszku, że bez ostrzeżenia. W US pracują też faceci :P A jak mawiała mama Forresta Gumpa, życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, co ci się trafi. ;)

Gość hy hy
No jasne, że zależy od widzi mi się. W końcu jak facet u stóp, to czas na zachcianki.

Gość olewam władzę
chyba nie myślisz że będę łkał jak mały chłopczyk, tylko dla tego że jakaś biurwa ma właśnie okres i to co powinna załatwić od ręki z dumą władzy na twarzy przedłuża ile się da, by wkurrwić i pokazać kto tu rządzi.