Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczka123

czy jest tu ktos kto pomógłby mi zinterpretować mój sen

Polecane posty

Gość senniczka123

A więc snilo mi sie 3 panów( moje miłości )Sen zaczął sie od tego że spacerowałam trzymając się za rece ze swoim pierwszym chłopakiem po ruinach jakiegos zamku. Zobaczyłam dziecko a kiedy do niego doszłam ono spadło w przepaść. Nagle znalazłam się w mojej byłej szkole w liceum. Zaczełam sie zastanawić co ja tu robię, ktoś do mnie podszedł i powiedział że umarłam, ale to dobrze bo dzięki temu dostałam kolejna szanse żeby z nim być. Obejrzałam sie i zobaczyłam grono ludzi a wsród nich moja szkolna miłość. Ta osoba powiedział żebym do niego poszła i zagadała, ale ja nie wiedziałam co mogłabym mu powiedzieć i przesiadłam sie na druga ławkę. Wtedy on podszedł do kogos kto siedział tam gdzie ja wcześniej siedziałam i uśmiechnął sie do mnie.Powiedziałam sama do siebie że mogłam tam zostać. Nagle znalazłam sie przed domem mojej trzeciej miłości i zobaczyłam krzaczek z dojrzałymi i pieknymi malinami. Zjadłam jedną, ale potem wydały mi sie juz nieapetyczne i nie chciałam juz ich, poczym przeniosłam sie pod dom gdzie ten chłopak mieszka obecnie. Troche dziwny ten mój sen i sama nie wiem co o nim myśleć i dlatego chciałabym zapytać o zdanie jakąs osobe która sie na tym zna.

Gość senniczka123
teraz nie jestem w zadnym zwiazku, ale na razie nikogo nie szukam bo wydaje mi sie że sama do końca nie wiem czego chcę i musza pewne sprawy przemysleć

Gość niedawnowstałami
MOIM ZDANIEM znaczenie tego snu jest takie - kiedyś byłaś bardzo zakochana i POWINNAŚ była mieć dziecko, ale go nie miałaś i nie masz. A obecnie chodzi Ci już wyłącznie o dom w sensie CO JEST WAŻNE W ŻYCIU - ale nie dom w sensie, rodzina tylko dom w sensie - MIESZKANIE. Ile masz lat - można zapytać?

Jeżeli nie jesteś szczęśliwa to sprawa wygląda tak: 1 chłopak - ruiny zamku, czyli stara miłość, stare dzieje, to co przeminęło, spadające dziecko - wygląda mi to na symbol utraty szansy, utraty widoków na przyszłość z tym chłopakiem. Dziecko to twór dwojga ludzi, spoiwo ich łączących na zawsze, ta miłość przeminęła i nie wróci. 2 chłopak teoretycznie nie zgasła Twoja miłość do niego, pragniesz go, ale boisz się, nie wiesz jak wrócić, zamiast strzelać prosto do celu krążysz (zamiast podejść usiadłaś nie daleko i czekałaś) on się uśmiecha - może możesz odnowić normalny kontakt kumpel-kumpela albo już tak jest 3 chłopak - krzew z malinami to wasz związek (teoretycznie) wyglądał obiecująco, skosztowałaś jednej maliny i się rozczarowałaś. Ale nie można tak oceniac snów abstrahując od ... ja wiem wiedzy o tym co się dzieje w Twoim wnętrzu, czasem bywa tak, że w snach różne postaci się podmieniają pod inne, jednak jest jakieś 60% szans że właśnie tak należy interpretować Twój sen. To już sama możesz sprawdzić porółnując z tym co się dzieje w Tobie ;)

Gość niedawnowstałami
Mam rację? Za pierwszym razem byłaby rodzina, ale zamek co - ruiny. A twoja ostatnia miłość no cóż... w sumei tylko to mieszkanie czy tam dom, nie? :(

jeszcze to że przeniosłaś się pod dom w którym mieszka obecnie, mogłoby znaczyć coś takiego, że: Nie szło wam dobrze w związku, rozczarowywałaś się, ale może żywisz nadzieje na drugą szansę, na poprawę - nowy dom, nowe życie. Who knows? Co potem było pod tym domem jego nowym?

Gość senniczka123
do boginilasu, to co napisałas w sumie sie zgadza z tym jaka jest rzeczywistość. Odnosnie tego pierwszego chłopaka to była młodzieńcza miłośc która skonczyła sie bardzo dawno temu. Z drugim...bardzo go lubie i chyba cały czas czuje sentyment do niego, ale nie mamy ze soba żadnego kontakt, po prostu kazdy zajął sie swoimi sprawami. A co do trzeciego , faktycznie zapowiadało sie bardzo bardzo dobrze ale nic z tego nie wyszło nie wiem czy zabrakło cos z naszej strony czy bardziej były winne osoby trzecie. Teraz myslę ze podświadomie próbuje analizować to co było by wyciagnąć jakies wnioski na przyszłość. Dziekuję

Gość senniczka123
w sumie to tylko pamietam że patrzyłam w jego okna i chyba juz musiałam sie obudzić

;) patrzenie w okna domu bez wchodzenia do środka a. poczucie bycia .. hm niechcianym b. chęć obserwowania z bezpiecznej odległości spraw, może strach przed wkręceniem się w nie spowrotem. Pozdrawiam i miłego analizowania labiryntów swojej podświadomości ;)