Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana.

Problem wiek ciązowy

Polecane posty

Gość zaklopotana.

Witam! Mam taki problem.. jestem w 22 tygodniu ciązy, jestem samotna mama. ostatnia miesiaczke mialam 25 kwietnia. Czy jest mozliwe zeby usg sie mylilo co do wieku ciazowego? z usg (z pomiarów glowki brzuszka kosci udowej) wszystko zgadza sie z moimi obliczeniami ale czy jest mozliwe np. ze zaszlam w ciaze przed ostatnia miesiaczka? czyli bylabym teraz w 26 tygodniu?

no raczej to nie mozliwe skoro wszystko z usg i @ sie zgadza... poza tym najpewniejsze jest 1 usg, jezeli okres sie spoznial poszlas do gina i ciaza trwala tyle co od ostatniego okresu to dlaczego teraz podejrzewasz ze trwa dluzej ?

Gość zaklopotana.
dlatego ze na ponad miesiac rozstalam sie z mezem i byl ktos inny wspolzylam z nim 2 razy. pozniej dostalam normalnie okres i w tym czasie wrocilam do meza kochalismy sie w dzien mojej owulacji (jak to sobie pozniej dowiadujac sie o ciazy obliczylam) i z finiszem we mnie. wiec tak naprawde to wszystko sie zgadza wszystko wskazuje ze on jest ojcem ale jednak moja psychika czasem popada w paranoje

Gość idź precz
trzeba było nie wuchać się na lewo i prawo to nie miałabyś takich wątpliwości :/

Gość zaklopotana.
no widzisz:)

Gość zaklopotana.
nie bede sie tlumaczyc dlaczego co i jak bo to moja sprawa chcialam tylko znac odpowiedz na pytanie dziekuje:)