Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham211

szczesliwa miłosc kto ma podobnie do mnie

Polecane posty

Dziękuję, że jesteś. Zapada zmok i ciemność nastaje, Wszystko ucicha i spokój się staje. Zamykam powieki i pogrążam w marzenia, Cudowne, piękne i realne do spełnienia. Śnisz mi się Ty Kochanie Moje, A wszystko co mam jest również i Twoje. Zanim Cię nie poznałam, Nic cenniejszego w życiu nie miałam. Teraz, gdy jesteś przy mnie bliko, Czuje i wiem, że mam już wszystko. Jedno spojrzenie czułe Twoje, Sprawia, że znikają wszystkie troski i smutki moje. Gdy budzę się myślę o Tobie, Gdy kładę się spać to samo robię. Jednego jestem pewna i nie przestane, Kochałam Cię, Kocham i nigdy nie przestane ! I niech już tak na zawsze zostanie bo Kocham Cię Moje Ty Kochanie ;) kto jest tak jak ja,szczesliwie zakochany pisac

Gość zazdroszcze
:(

zazdroszcze :(a co jeszcze nie poznałas też tak miałam a 2 miesiące temu przyszła niespodziewanie warto czekac chociasz ja bym juz zniszczyła swój zwiosek własną głupotą ale jest wszystko okey i jestesmy szczęśliwi dziewczyny warto czekac

Gość zazdroszcze
nie, juz poznalam, jestesmy 5 lat razem ale jest nuda rutyna, i zyjemy obok siebie a nie ze soba...:( a jestem taka mloda... on ciagle gra w gry komp. a ja siedze na tv, czasem wyjde z kumpela gdzies

Gość zazdroszcze
po 2 miesiacach bycia razem tez bylam taka zakochana:(

JA BYŁAM CAŁE ŻYCIE NIESZCZESLIWA MOŻE TO JAKAŚ NAGRODA:( naprawde czeba czekac to jest piękne modle się żeby to trwało całe życie spodziewamy sie dziecka :)

czemu tak jest że jak go nie ma tęsknie za nim tak bardzo cały czas myśle o fakcie czy mnie kocha

Gość lolllllollllolll
"2 miesiące temu przyszła niespodziewanie" zaczęła sie od seksu i wpadki na 1 randce, bo autorka juz od 2 mcy jest w ciazy jak pisze na innym topiku, buahahahahaa :D

Gość ja tez jestem zakochana
i bardzo szczesliwa.Chociaz w moim przypadku zakochanie to nie do konca adekwatne słowo bo jestesmy ze soba juz prawie 6 rok i jest wspaniale.Od kilku miesiecy jestem zona.Pozdrawiam autorke topiku i gratuluje ;-)

Gość gdyżowyz
tyż pozdrawiam. Nie przestawaj kochac