Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heloiza 2000

Po roku spotykania sie zamiast słow kocham powiedzial ze mnie bardzo lubi..

Polecane posty

Gość Heloiza 2000

Moj chlopak to jakis dziwny typ nie wiem czy mam z nim skonczyc ta znajomosc gdyz po roku czasu gdy zaczelam powazniejsza rozmowe na temat uczuc to powiedzial ze : bardzo ale to bardzo mnie lubi Ja mu powiedzialam ze lubiec to on moze swojego psa jak go sobie kupi ..wlaczylam film w trakcie ktorego on poszedł do domu gdyz nic sie nie odzywalam do niego. Ale dalej dzwoni pyta co u mnie slychac i kiedy sie mozemy zobaczyc. Czyli jak to jest jak mowi ze bardzo mnie lubi to traktuje mnie jak przyjaciolke ???? Czyli sie nie zakochal ..?

Gość jak chlopak mowi bardzo
cie lubie to wg ich jezyka znaczy kocham cie

Gość Heloiza 2000
On dzwoni, szuka kontaktu ze mna. Nasz zwiazek nie jest bardzo intensywny, spotkania raz na tydzien lub rzadziej bo oboje pracujemy i studiujemy zaocznie.

Gość 01473333
nie spiesz sie tak do tych slow "kocham cie". jeszcze sie przekonasz, czy wiesz, co one znacza.

haha a ty, jako dojrzała dorosła kobieta, strzeliłaś po czymś takim focha :D chłopak chyba naprawdę cię kocha, bo gdyby tylko lubił, toby po takim twoim zachowaniu nie szukał już kontaktu.

Gość pomarańczowa cytrynka
a moj w ogole mi nie mowi ze kocha a spotykmay sie 2 lata oboje mamy po 28 lat dziwne t dla mnie , przytula mnie caluje mowi zabciu ale tych magicznych slow wcaleee

mówcie sobie co chcecie, ale ja bym nie kontynuowała takiej znajomości. Niech sobie facet kupi pieska/chomika/kotka i go bardzo lubi.Rok czasu to wystarczająco dużo aby wiedzieć czy się lubi czy kocha...

Gość kikikiii
"żabciu"? nie chciałabym aby mój mnie nazywał ropuchą:P

Gość bodies.
Czekaj dalej, to moza za kolejne 2 lata uslyszysz, ze cie przeogromnie lubi:D

Gość wqeqwew
nie wiem czy mam z nim skonczyc Oczywiscie !!!! Mysle ze jak go zastrzelisz to bedzie ok :D

Gość wqeqwew
Ja mu powiedzialam ze lubiec to on moze swojego psa jak go sobie kupi To ludzi juz nie mozna lubic ????? Pierwsze slysze :(

Wy to baby macie jednak sieke w glowach :D Tak ciezko prosto zadac pytanie bezposrednie w stylu "czy ty mnie kochasz czy nie?" :D Po co komplikujecie sprawy? Niektorzy faceci nie dzialaja zbyt emocjonalnie, nie umieja powiedziec ze kogos kochaja ot tak, bo nie wiedza co czuja. Nie chca wiec mowic wprost ze kochaja (bo waza to slowo), z drugiej strony chca dac do zrozumienia ze chca przebywac w towarzystwie kobiety, wiec mowia jej, ze ja lubia (takie slowo wytrych). Zadajac pytanie wymagajace bezposredniej odpowiedzi, co prawda stawia sie faceta przy scianie, ale to pomoze tez jemu sie zdefinjowac czego chce.