Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loravi

Jestem dziewicą i mysle o seksie non stop nie wiem co

Polecane posty

Gość loravi

sie ze mną dzieje :o Marzę o tym jak się z kimś kocham jak ktos dotyka moich piersi, ciała kocha sie ze mną

Gość loravi
ale ja myślę o tym non stop prawie jak facet :o

Gość loravi
a nie mam na razie faceta i seks z nieznajomym mnie obrzydza... tzn. być może zgodziłabym się pójść do łózka z kimś kogo bym nie kochała ale nie chciałabym się czuć jak przedmiot

Gość jest na to lekarstwo
zaczniej sie masturbowac

Gość loravi
:D:D ale gacha na stałe czy gacha na seks ;]

takie dwa w jednym znajdz;-)najlepiej sponsora, którego mężem nazywają:-D

Gość oo jejku
Ale się pytasz. A jaki Ci odpowiada?

Gość ciekawe kiedy
zaczniesz myślec nie tylko o seksie ale i o tym co chcesz w zamian

Gość loravi
jaki ma być to zalezy kim by miał zostać kochankiem czy mężem :D:D jak na kochanka to tak: no mnie się przede wszystkim podobają faceci męscy nie zadne metrostwory czy półgeje :o . Zadbany owszem, ale wiadomo... Musiałby być dobrze zbudowany, może miec nawet troszke brzuszka, chociaz wiadomo w umiarze, byle nie za chudy, najlepiej brunet. A po za tym silny, zdecydowany, namiętny, ale też dżentelmen i znawca kobiecej duszy :D A no i wysoki ;) A jak na męża to chyba temat nie na to forum :D

Gość Napisz do Św. Mikołaja

Gość loravi
Nie no az tak wymagająca nie jestem :D Gdybym się zakochała naprawdę to moze być i chudy nawet i blondyn itd. ;) Ale po prostu napisałam te cechy które mnie pociągają i które fajnie jakby miał potencjalny kochanek ;)

Gość Panna Migotka xD
Ja mam tak samo. To zaczęło się ok. rok temu. Wcześniej też zdarzało się mieć kudłate myśli, ale nie tak często i intensywnie. A ile masz lat? Ja 16.

Gość loravi
ja mam 21 :D zawsze miałam takie romantyczne podejście do seksu i chciałam to zrobić z wielkiej miłości,ale zawsze kiedy już byłam bliska oddania się facetowi to okazywał się być dupkiem, draniem albo po prostu sie rozstawalismy... I tak jakos uchowałam ten wianuszek :D A znowu z pierwszym lepszym bym tego nigdy nie zrobiła

Gość rada jest jedna
jak zaczną Ci się znowu myśli o seksie to: - nie odganiaj ich - znajdź sobie ustronne miejsce - dalej myśl o seksie i nakręcaj się w myślach - rozepnij spodnie/zdejmij majtki spod spódnicy/sukienki - pośliń sobie palec wskazujący i włóż go sobie miedzy nogi i zacznij dotykać swojego kroku - nie przestając fantazjować o seksie dotykaj swoich warg łonowych, łechtaczki, wsuwaj paluszka między wargi. Rób to powoli i delikatnie i obserwuj które pieszczoty dają Ci najwięcej przyjemności. - kiedy już się dowiesz co sprawia Ci najwięcej frajdy, zacznij dotykać się w ten sposób nieco bardziej intensywniej. Nie przejmuj się że przyspieszy Ci tętno a oddech stanie się trochę szybszy i płytszy - to dobry znak. - pieść się tak długo jak będziesz miała ochotę. Nie przejmuj się jeśli za pierwszym razem nie dojdziesz do finału, albo finał będzie mizerny - Twoja seksualność musi mieć czas się obudzić - pieść się tak często jak masz na to ochotę. Nie spowoduje to wcale problemów w relacjach z facetami, a wręcz przeciwnie, jako kobieta będziesz wiedziała co Cię podnieca, znała swoje ciało i nie miała problemów z orgazmem.

Gość to moze sprobuj z dziewczyna

Gość a taka jedna 23
mam to samo, ale chcice taka ze nie wiem nie długo napisz w necie ogłoszenie, albo ząłoze prfol na jakims portalu i bede sie spotykac w taki sposob z panami a jak jakis mi sie spodoba to po prostu bede sie z nim bzykac;) pomijajm chec ale chciałabym sie nauczyc tego i owego, mam dosc bujna fantazje itd, chciałabym spróbowac wszystkiego, no prawie;) po prostu spróbowac, otworzyc sie i nie bac;), bo co mi po jedorazowym sexie, wolałabym partnera do sexu który nauczył by mnie techiniki, pomógł mi poznac dokładnie meskie ciało itd;)

Gość loravi
z dziewczyną też bym chętnie spróbowała ale nie ma to jak męskość i siła faceta ;) mraaauuu... a wiecie co najczesciej w moich fantazjach facet jest troszke brutalny i zawsze silny i zdecydowany :D

Gość Panna Migotka xD
Mam podobne poglądy w tej sprawie. Nie chcę czekać do ślubu - może i jest to romantyczne, ale uważam, że dwoje ludzi musi się dobrze dopasować, również w sferze erotycznej, żeby później nie było rozczarowań, że jedna strona ma większy temperament, a druga mniejszy. Seks jest satysfakcjonujący tylko i wyłącznie, kiedy ludzie robię to z miłości. Czekam na tego jedynego i mam nadzieję, że kiedyś się pojawi na horyzoncie. Tymczasem nigdy nie miałam prawdziwego chłopaka, nigdy nawet się nie całowałam... Nie to, że jestem jakąś pokraką - raczej typem intelektualistki, a facetów to podobno odstrasza. Przecież to jest udowodnione naukowo, że inteligentne kobiety są lepsze w te klocki xD Brakuje mi czułości, bo jestem bardzo wrażliwą osobą... Ostatnio poznałam świetnego (również inteligentnego) i chciałabym się do niego w pewien sposób zbliżyć. Nie lubię się narzucać, więc robię to małymi kroczkami - dyskretne spojrzenia, uśmiechy... Mam nadzieje, że coś z tego będzie :)

Gość 16 latka to nie kobieta
tylko jeszcze podlotek który nic nie wie o życiu, mieszkasz pewnie z rodzicami i jestes na ich utrzymaniu, dziecko weź sie za naukę lepiej a nie myślisz o bzykaniu

Gość a taka jedna 23
no własnie ale z drugiej strony, jak powiedziec jakiemus facetowi wiesz..nie mam doswiadczenia,:)naucz mnie wszystkiego, bo z drugiej strony nawet przespac sie tylko z facetem który mnie . kreci, to boje sie ze a po jednym razie odstawi mnie na bok, i nici z nauki,..albo b jeli nie bdzie wiedział ze nie jestem doswiaczona to stwierdzi ze jestem kiepska w łózku i nawet nie bedzie chciał mam takiego przyjaciela, który wiem ze ma chrapke, tyle ze on mysli ze ja jestem doswiadczona, i moze i bym sie nzim przespała, ale boje sie ze cos pojdzie nei tak i bedzie krótko mówiac siara;) uznajmy ze błony nie mam tak wiec nie potrzebuje tutaj ksiecia który wyrwie mnie z lochu;) ale moje doswiadczenie jest zerowe;) o mam swietne doswiadczenie w masturbacji;0 to ma opanowane do perfekcji;)

Gość loravi
no jakoś tak się złożylo że jedynie pocałunki z jezyczkiem, szyi no i całowanie dekoltu, brzucha bez bluzeczki na staniczku tyle tylko przeżyłam..

Gość Panna Migotka xD
Tak, mieszkam z rodzicami i co z tego? Z nauką nigdy nie miałam problemów, jak już wcześniej wspomniałam jestem typem intelektualistki. Uczę się dobrze, a nawet bardzo dobrze, tak więc daruj sobie prawienie morałów. Myślę o seksie i to bardzo często, ale to są TYLKO fantazje, których na razie nie chciałabym spełniać. Na razie potrzebuję jedynie trochę czułości...

Gość vbn
Nie przejmuj się. Przyznaj po prostu, delikatnie, nieśmiało. Daj mu przy tym się poczuć doświadczonym samcem, podbuduj jego ego. Pozwól mu "objąć silnym ramieniem swą wątłą osóbkę" To Cię na pewno nauczy. Zresztą taka nauka, odkrywanie wzajemne jest fajna, więc raczej nie będzie miał nic przeciwko, jeśli będziesz pojętną uczennicą.

Gość rada jest jedna
Generalnie, będąc facetem powiem że fajne jest odkrywać siebie na wzajem w łóżku. I ja bym nie widział problemu z tym że dziewczyna jest mniej doświadczona. Zawsze możesz poprosić żeby Ci pokazał jak masz mu robić dobrze ręką na przykład. Ty mu w rewanżu powiesz gdzie najlepiej pieścić Twoją myszkę (plusy z masturbacji bo wiadomo co najbardziej kręci i gdzie) i oboje będziecie mieli zajebistą zabawę

taka jedna 23 - przestan sie zastanawiac co by bylo gdyby? jesli on sie Tobie podoba, to porozmawiaj z nim o tym. przez gg na poczatek, w formie zartobliwej, wybadaj sytuacje.

Gość a taka jedna 23
widzicie my głównie gadamy na gg.. widzielismy sie raz..a gadamy juz z 8-mcy podobamy sie sobie, i czesto prowadzimy taklie rozmowy tylko z nich wynika, ze ja lubie sex, i jestem juz doswiadczona;) nigdy nie spytał sie z ioma spałam, ale rozmowy sa bardzo erotyczne, niedługo znowu mamy sie spotkac, na troche dłuzej