Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loravi

Jestem dziewicą i mysle o seksie non stop nie wiem co

Polecane posty

Gość vbn
To podczas spotkania stwórz trochę ciepłą atmosferę - sama wiesz dobrze jak, zabawa włosami, pokazanie szyi, kształtów, przypadkowe dotknięcie itp. Podkręć mu emocje, zwiększ tętno. I wówczas tonem seksownej kobiety-szpiega, szepnij cicho, że chciała byś się z nim podzielić pewnym wielkim sekretem. Niech mu powietrze będzie lepkie od erotyzmu, daj chwilę, jak podczas kulminacji akcji w dobrym thrillerze i wtedy to mu wyszepcz, tak żeby czuł Twój oddech. Wtedy go dotknij, jak trochę nieśmiała dziewczynka, która by chciała... No jak to na niego nie zadziała, to znaczy, że ma inne gusta i nic nie poradzisz.

Gość a taka jedna 23
oj wiadomo wystarczy ze sie zaczniemy całowac;) to juz bedzie wiadomo o co chodzi tylko boje sie ze moje niedoswiadczeni mnie zgubi;)

Gość vbn
Jedyny problem to strach, on Ci może tylko przeszkadzać, a nie niedoświadczenie.

Gość a taka jedna 23
racja strach wiecie zycie ucieka a nie mam zamiaru zyc w celibacie do 30;) tym bardziej ze mam w sobie ogromny potencjał:P nie nazwe tego puszczalstwem, bo to był by grzech:D zycie jest jedno i mysle ze w granicach rozsadku mozna sobie pozwolic na małe szalenstwo;)

Gość a taka jedna 23
wiecie czesto jest tez tak ze w dziewczynach jest blokada do 1 razu, i np duzo mam kolezanke które dosc pozno straciły dziewictwo, i potem przespały sie z 1 lepzym bo potrzeba zrobiła swoje,a potem jakos poszło;)i znajdywały stałych partnerów, i jakos blokade tez przełamywały ja mówie na to klatwa pierwqszego razu, badz klatwa dziewiictwa;)

Gość vbn
to nie żadna klątwa, tylko wy same sobie podnosicie to do takiej rangi. Normalna rzecz, nie od razu Kraków zbudowano.