Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgf

czy podobaja sie wam mężczyżni z nadwagą, zbrzuszkiem?

Polecane posty

Gość JOAAANNNAA
zależy..od ogólnego wyglądu ^^

Facet bez brzucha jest jak niebo bez gwiazd! Poza tym, kto nie ma brzucha ten slabu...

pierdolenie. mojemu ostatnio urósl i absolutnie mi sie to nie podoba, jak był płaściutki to kolczyk ślicznie wyglądal, a teraz nowu go muszę zacząć odchudzać:D

Gość dgf
hept ,odwrotnie kto nie ma "brzuszka "ten jest bardziej wysportowany,a z brzuchem ociężały

Gość male brzuszki sa OK
Moj ma maly brzunio i kocham jego brzuszek lubie sie na nim klas i przytulac:) Ale takie ogromne brzuchy jak starsi panowie maja to raczej mi sie nie podobaja.:(

Gość oooooo niezle
Kciukiem twoj facet ma kolczyk w pępku ?

Gość bodies.
NIE, obrzydliwosc, a juz szczytem wszystkiego jest jak taki grubas zarywa do szczuplej, zadbanej kobiety:O

Gość dgf
czyli, panowie z "brzuszkami", odchudzamy sie

Gość ooooranyjuzek
kolczyk w pepku u faceta💤 jak to pedalsko wyglada rpzeciez:(

u niego nie. xazui a duży bebzol? mój ogólnie baardzo szczupły jest wiec u niego nawet malutki brzuszek źle wygląda;/

Nie aż taki duży,ale zawsze był bardzo szczupły,pózniej przytył tak że wyglądał normalnie.Teraz waży 100 ma 190cm wzrostu no i ten brzuch :o kiedyś był kaloryfer.Mam nadzieję że się go pozbędzie :-D Zaczął biegać i ćwiczyć więc jest nadzieja :-D

mój wazyl jakies 75? chyba, ma 176 caly jest szczuplutki ino to wypiecie z przodu, ale troszke diety i bedzie si. tylko, ze on jak wampir w dzien nic nie je, a w nocy wpieprza

Gość z kolczykiem to kryptogej
na 100%

ważne, że gruby nie jest, tylko większy. a z moim mam szczęscie, na ogol faceci koło 40tki zapuszczają brzuch, podkreślaja go koszula w porach i zapuszczają wąsa. Mojego to nie tyczy, uff;D

mojego do tego nie zmuszę. zresztą teraz nawet chodzić nie może, bo kopnął ścianę i ma stopę rozwaloną:D

nie tyle ściana co impreza w remizie wkurwial się że spać nie może i kopnął. nie pierwszy raz zresztą, niecaly mc temu zboksował komputer i miał rękę rozwaloną:D

Gość yyyy123654789
ja mam takiego fajnego w pracy wysoki, taki bardziej przy sobie, z lekko odstajacym brzyszkiem, ale to taka bardziej masa niz tłuszcz:D jest taki sexy ze chyba bym z nim mogla...hohoho:D