Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

jest tu ktos kto mial tak jak ja? maz nie chce oddac mi dziecka

Polecane posty

Gość ja juz nie wiem

Chce wyprowadzic sie od meza,powiedzial,ze mi nie odda syna. Jestem zalamana,on tomowi powaznie.Nie mam grosza by uciec od niego a alimentow nie bedzie mi wyplacal..chyba sie zabije,nie moge znalesc pracy,jestem zerem..syn ma roczek,on mnie zdradza,wczoraj nawet uderzyl i to nieraz,co ja mam robic?nie mam szkoly,pracy..

Gość zabierz dziecko
i spieprzaj od niego na drugi koniec Polski żeby Cię nie znalazł

Gość -bin laden-
prowo

Gość ja juz nie wiem
nie,to nie jest prowokacja.Wczoraj powiedzial,ze bedzie wysylal mi 1000zl alimantow,dzis go chyba jego kochanka namowila i powiedzial mi,ze syn moze zostac z nim i ze mi go nie odda..Nie jest takie proste uciec,bo nie mam dokad,boze jaka ja bylam glupia jak za niego wychodzilam.. Boje sie ze jak sprawa trafi do sadu to strace go na zawsze,bo nie mam pracy ani szkoly :(

Gość -bin laden-
prowo na bank. same sprzeczności i brak logiki: nie mogę znależć pracy - przy rocznym dziecku to zapomnij o pracy. chcesz odejść, ale nie masz gdzie. Normalna dziewczyna wraca do rodziców. Zdradza cię - skąd to wiesz ? Uderzył mnie - normalnie to kobieta od razu by sie wyprowadziła a nie pisała o tym na kafe.

Gość -bin laden-
sąd przyzna dziecko matce - czy ty normalna w ogóle jesteś ?! po jakiej szkole jesteś ? specjalnej ?

Gość ja juz nie wiem
kiepski z Ciebie detektyw.Ja mieszkam za granica..Nie jest tak latwouciec. I nie obchodzi mnie co o tym sadzisz.

Gość ja juz nie wiem
Skoncz dzieciaczku i idz poszukac swoich kolorowanek. Skonczylam liceum.Bez matury,bo wyjechalam do pracy za granice.Nie kazdy ma zycie uslane rozami.

Gość Giiiirllll
Powiedz mi, po jakiej jestes szkole ze obawiasz sie o znalezienie pracy? znasz jezyk kraju w ktorym sie znajdujesz?

Gość -bin laden-
sama zachowujesz się i myślisz jak smarkula. sama wdepłaś w gówno i teraz szukasz pomocy.

Gość Giiiirlllll
Sad przyzna opieke matce, szkola nie ma tu nic do rzeczy , to ze nie masz matury nie dyskwalifikuje cie jako dobrej opiekunki dziecka

Gość Giiiirllll
-binladen- a ty gdybys wdepnal to nie szukalbys pomocy? a moze rodzina i znajomi sie na nia wypieli i szuka pomocy u obcych chociaz, zamiast wsparcia to opluwasz moze wogole zadasz sobie pytanie po co tu jestes, zeby dowalic jej? .....typowy polaczek