Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lleennkkaa

co myślicie?

Polecane posty

Gość lleennkkaa

poznałam fajnego faceta wg mnie bardzo przystojny, i co sie okazło z kasa,własna firma, fajna fura i domem. i to własnie mi najbardziej przeszkadza ta przewaga materialna, bo ja jestem zwykła dziweczyna pracujaca. i zastanawiam sie co on we mnie widzi skoro on by mógł miec kazda. czy warto sie angazowac czy moze jestem kolejna zabawka w jego zyciu ?

Gość -bin laden-
a o co ci chodzi właściwie ? ps. musisz mu dobrze obciągać to weżmie cię za żonę i będziesz miała udział w firmie. :)

zależy jaki jest jeśli kobieciarz to się prawdopodobnie nie zmieni nie ma szans zrób rozeznanie w terenie są tacy co maja kasę i klasę i są ok

Gość lleennkkaa
no wlasnie on twierdzi ze "blachary" ktore leca na kase go nie interesuja. ale to tylko moga byc piekne slowa

Gość -bin laden-
przecież ona nic więcej nie pisze poza tym, że on jest nadziany i że się jej on podoba. skąd te domysły i stwierdzenia ludzie ?

Gość lleennkkaa
no jest nadziany i to mi przeszkadza bo nasz poziom materialny bardzo sie rozni. choc jestem wyksztalcona,pracujaca z wlasnym autem i domem to nasz poziom bardzo sie rozni. czy tacy faceci nie szukaja kobiet na podobnym poziomie? boje sie ze jestem kolejna zabawka w jego zyciu i nie chce niepotzrenie sie angazowac.

Gość daj se spokoj
na zone poszuka sobie kogos o podobnym statusie materialnym