Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abductor

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Abductor

Czy facet z trądzikiem, masa blizn w postaci dziur na twarzy(okraglej:P, chudy- chociaż sam tak nie uważam ale znajome mi to mówią - 70kg przy 1,88m wzrostu) z bladą cerą ale ciemną karnacją reszta ciała, ubierający się stylowo, używający dobrych perfum i z zadbanym irokezem na łbie

Gość odpowiadam --------
nie

Gość lovlovlov
ważn, że wysoki :D

Gość mufkaa
jakie jest pytanie?:P

Gość Abductor
wiadomosc byla dluzsza zaraz wkleje reszte:P

Gość babcia prawde ci powie
prosta odpowiedz;NIE

Gość Abductor
to tyle jezeli chodzi o wyglad ale z poczuciem humoru i inteligentny - potrafi pogadac na kazdy temat - no chyba ze chodzi o rajstopach to odpadam:P czy taki ktoś ma szanse na zwiazek z dziewczyna w miarę kumatą(slodkie idiotki ktore na kazde moje pytanie odpowiadaja "ehe" albo "taaa.. lol" odpadaja) i o urodzie przecietnej albo wyzej? bo jakos zaczynam watpic calkowicie w siebie - kazda proba podrywu konczy sie fiaskiem bo widza ze moja twarz wyglada jak po ataku na hiroszime(masa czerwonych kropek - staram sie je jakos maskowac ale i tak widac:| i mam wrazenie ze to glowna przyczyna porazek - jak myslicie? kolezanek mam w cholere ale jakos zadna nie chce nic wiecej - zawsze zostaje zakwalifikowany do szufladki "przyjaciele"...:| da sie cos z tym zrobic i czy Wy bylybyscie w stanie kogos takiego zaakceptowac? prosze o SZCZERE odpowiedzi(tylko prosze .. nie piszcie mi ze liczy sie wnetrze bo juz setki razy to slyszalem:|

Gość mufkaa
jesteś pewny, że chodzi tylko o twarz? może w Twoim zachowaniu jest coś nie tak.

Gość Abductor
zabawne - mam znajomą ktora wlasnie ma twarz gorsza niz moja a jej facet jest bardzo przystojny? w druga strone to juz nie dziala?

Gość lovlovlov
Wlasnie, wazne, ze o siebie dbasz, i starasz sie wygladac. Niektore babki szukaja w facetach tylko ladnej buzki, ale niektorym zalezy jeszcze na czyms wiecej :D Takze nie przejmuj sie :P

Gość Abductor
mufkaa - jezeli od znajomych(i to bynajmniej nie facetow:P slysze ze niby mam "zajebisty charakter" to chyba jednak nie o to cho

Gość Abductor
co mozna zrobic zeby to zmienic? jakies sugestie?

Gość Abductor
... taa szukaj pomocy na kafeterii - doradza Ci jak nigdzie...

Gość Abductor
no może.. albo zbyt mocno sie angazuje czasami?

Gość aloaloaloa
moze je nie podrywasz i traktuja Cie tylko kolezensko?

Gość niby tak
Abduktor ja od dwóch tygodni łykam to: Face Okey - kosztuje około 50 zł Visaxinum - jakieś 20 zł Pomaga, choć na początku miałem wysyp. A co do podrywania to jak masz czas poczytaj sobie to http://chomikuj.pl/podrywanie?fid=112950810

Gość mala jkjijiji
a przeszkadzaja ci te blizny? to jest kompleks?

Gość ja to mowić
ahha:) poznałam problem i powiem Ci ze jak czytałam posta to myślałam że to mój były boy;D on tez miał problemy z trądzikiem i mi to nie przeszkadzało(poszło o jego charakter) ale to naprawde nie ma wiekszego znaczenia...

Gość Abductor
no właśnie przeszkadzaja i to sporo - moze rzeczywiscie cos nie tak z moim charakterem(samemu sie w sumie tego nie widzi:) a co do kosmetyczki i lasera to powiem ze bylem i tu i tu - na laserze frakcyjnym - 3 zabiegi kazdy po 1200zl z zerowymi efektami wiec..;)