Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

oczywiscie ze nie napisalas na tym topiku ! zapytalas czy ci ufam ?...odpowiedzialem to co odpowiedzialem ... ty bylas ciekawa dlaczego a ja odpisalem ...sprawa zamknieta nie lubie jak ktos wodzi mnie za nos ... a oczernianie ? zdarza sie wszedzie hhehe i nie jest zrodlem stresu dla mnie :D

Royal Flush jak mozna wkleic cos co sie rusza ?? chodzi mi o ten filmik ale chce Wam pokaza :D mozna :) sciagnij na pulpit pozniej wrzuc na voila i daj link :)

ojojojoj jak ja bym mojemu przykleiła jego nowe kapciuszki:D strasznie brutalny ten filmik...podobny zonk musial miec moj jak kiedys znalazlam jego rekawice bokserskie,wiec OCZYWISCIE zaczelam go nimi nawalac,a biedaczek przy jednym ciosie stracil rowowage i wyrznał głowa w kant futryny:D

xymena>>>> skad wiesz ze dla desznika ? jestes niezle zorientowana ...napisal trzy posty goscinnie i poszedl sobie .... a ktos widocznie pomylil topiki :) Royal ! gratulacje :) ....ja zaczne polowac na 2000 :D

xymena>> de jest charakterystyczny ... ale nadal nie rozumiem dlaczego ktos zostawia posta dla kogos kto nie pisuje na codzien na tym temacie wiem o co sie kloci i z kim ale robia to na swoich topikach ...

Kabel a ty lubisz dzointy??? bo ja bardzo i wcale sie z tym nie kryje ech te twoje chabazie...pierwszy raz od ciebie to slysze,ale to dobre.chyba wlacze do swojego slownika

Artefakt_Diabła>>> nie specjalnie :) palilem spalilem iles tam ...sa dobre gdy masz humor..w razie dolka odradzam dolek staje sie wiekszy wole szklaneczke czegos mocniejszego :) przynajmniej nie zamula :)

bylem kiedys na poludniu kraju goscinnie i w miescie X szukalem kwiaciarni ...napotkany przechodzien na pyt. odpowiedzial : panie punktow z chabaziami ci u nas dostatek.. za alkoholem bedzisz musial pan polatac :) i wskazal najblizsza kwiaciarnie :)

Artefakt_Diabła>>>smigaj do ksiecia :) [kwiat} Royal >. jeszcze nie :O czekam na odzew... jesli nawet sie uda, to trzeba to zaladowac a to trwa znacznie dluzej niz sciaganie ....