Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

niestety nie wiadomo mi co z Royal ale spóbuje sie dowiedzieć:) tym razem to znowu ja sorki mam lekceważacy zwyczaj olewania stopek:D wyglądasz na sympatycznego:) pozdro

Gość jest tu kto

powiedzmy ze zmiana trybu zycia:) po prostu Kabi kiedyś miałczas żeby siedzieć tu całymi dniami i sie nami zajmować a obecnie już nie ma:( buuuuuuuuuuu:( czemu chciałes być księdzem?:D

Gość kabel byl
za madry na kafeterie patrzac na niektorych przyglupow stad to nic dziewnego ze odszedl nie wiem czy ci ludzie sa naprawde nienormalni czy takich udaja - nicki przemilcze:D🖐️

Gość kabel byl
dawaj artefakt jak chcesz zobacze czy sie zgadzamy potem ja podam

Gość kabel byl
albo nie - zal ich:D

chyba jednak dobrze ze tego nie zrobiłeś:D chociaż wygląd masz uduchowiony wiec byś sie nadawał ];> no na pewno juliusz cezar wrrr no i na czarnej liście dożywotnio mam anette_5 czy ajkoś tam i kotek jakiśtam (dokłądnie nie pamiętam) twardogłowe imbecyle,nic do nich nie trafia. ale to mało populare chyba osoby. byłą eszcze taka kasiasek czy jakoś tam, rozhisteryzowana emocjonalna niedojrzała przegięta bleah no i wkurzaja mnie te durne podszywy pod glena b (sam glen mi jakos nie przeszkadzał, durnoty wymyślał ale po prostu trzeba było mieć dystans) bo jakos mi sie nie wydaje zeby on zakąłdał te wszystkie debilne temaciki o kupie.przeciez to nawet śmieszne nie jest...

Gość kabel byl
moja lista jest zupelnie inna w sumie to nie warto ich wymieniac bo nie wiem czy to debilna gra🖐️

Gość kabel byl
niewazne - to dotyczy tych debili z kafeterii debile graja zawsze w debilne gry:D finito:classic_cool:)) 🖐️

Gość kabel dynamit
Niebiezpieczny w nieodpowiednich rękach a tak uczuciowy,przyjazny ,mądry i rozumiejący potrzeby drugiego człowieka .Że też nie miał zony az dziw bierze.Kochamy Cię nasz królu cafeteryjny🌻👄🌻❤️🌻

Gość skad ty wiesz co on mial a
czego nie mial:P:D hahahha pamparammm

to wyżej to ironia?:D nie twierdze że tak nie jest ale swoją drogą to troche zabawne, nie znacie kolesia a takie zdanie o nim macie. w necie można pisac wszystko , być kim się chce, dowolnie kreować swój wizerunek...

Gość michalku a ty jak zwylke
wiesz najwiecej , prawda samozwanczy psychologu? co nam jeszcze powiesz ciekawego psp to twoj idol :D wiec nic nie rozumiesz:P

żadna ironia to nie prawda ze nie znamy Kabla, ja uważam ze znam go bardzo dobrze. na tyle dobrze zeby go pokochać i myślec o nim baaaardzo baaaardzo ciepło:) no i życzyćmu wszystkiego najlepszego w życiu... i tęsknić:(

dzieki Artefakt 🖐️ :) 🌻 :*.... jessienna >>> :) Tobie rowniez wszystkiego co piekne w nowym roku 😘 tym razem to znowu ja>>> nie znacie kolesia ? w necie można pisac wszystko , być kim się chce, dowolnie kreować swój wizerunek..." hmm przez 3 lata chyba zdazyli mnie poznac :) jesli mozesz wyjasnij mi cos ;) ...kreowac sie przez trzy lata ? po co ? bez zadnych korzysci ? ani zadnej nie podrywalem czy faworyzowalem, kasy tez nie wyludzalem wiec ? jaki sens ? ktos chyba Cie dobrze okreslil nadajac Ci tytul samozwanczego psychologa ;) ...niczego o mnie nie wiedziales i wiedziec nie bedziesz ...a do nastepnej foty sie usmiechnij ;)

ciesze sie ze wypoczywasz:) z mailem sie nie śpiesz, ja tez wole na spokojnie odpisywać mimo ze moze to dłużej potrwać:) mam kaca po superaśnej imprezce u mnie i sie obżeram:D szkoda że mojego A nie bylo ale on teraz non stop pracuje:( straszliwie tęsknie za nim:(okropnie okropnie okropnie:( dzidzia Bombardy w szpitalu:(:(:(