Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artefakt_Diabła

ooo jest Kabel!

Polecane posty

Gość ad spisz
??? czesc Kabelku AD robisz q...czy co ? Kabel uzywaj jak mozesz i co mozesz :D

ojej, trafiłam na Ciebie wreszcie :) cześć Tatku 🌼 :) tęsknimy za Tobą..

wylała na siebie gorącąherbate, ale że to małe dziecko to ma poparzenia 2 stopnia. ma sie w weekend okazać czy przeszczep będzie potrzebny. biedna Bombarda koczuje nocami w szpitalu:( na imprezke idziesz kabeluniuniuniuniuniu? :D

tak imprezka :) ...maja po mnie przyjechac hmmm kurcze to nie fajnie :( wiem co przezywa Bomba ...i male nie rozumiejace dziecko :/

nom,wesoło nie ejst:( ale jak na razie wszystko sie łądnie goi wiec duża nadzieja ze bez przeszczepu sie obędzie he he a co to za imprezka? ja na stan dzisiejszy mam dosc imprezek:D

hej Zuzia :) ja też się bardzo cieszę, że wreszcie mi się udało trafić na Ciebie na kafe :) magnolia ma dzisiaj też imprezę.. napiszę Ci maila może niedługo, ostatnio weny nie miałam.. :( ;*

samozwańczy psycholog? dobre:) ale przecież ja kabla nie oceniam tak samo jak nie oceniam tego że go lubicie/nie lubicie..to wasza sprawa, sam go z resztą lubie ale to nie ma nic do rzeczy. Chodziło mi o to jak można kogoś poznać w necie i jakie jest to faktycznie poznanie. a to ile Ty kabel jesteś na kafe w tym przypadku, w związku z moim pytaniem, nie ma większego znaczenia. prędzej to jak długo konkretna osoba Ciebie zna i czyta i z Tobą rozmawia. a co do sensu kreowania jakiegoś (nie do końća zgodnego z rzeczywistością) wizerunku przez 3 lata to faktycznie ja również sensu nie widzę..jednak osoby z którymi rozmawiasz na kafe pojawiają się i znikają, zmieniają tak że ewentualna kreacja wizerunku, w relacji z konkretną osobą trwa o wiele krócej:P ps.potwierdzam pśp jest moim idolem:classic_cool:

he he poszłabym na kręgle:) życze pwodzenia Kabi aby to Tobie stawiali:D ps. mi tam sie udało poznać Kabiego przez neta, aprzynajmniej tak mi sie wydaje:) Hinka bedziesz na czatu dzisiaj?

wiem tato, ale nie chciałam Ciebie martwić :( wiesz co narobiłam.. :( ostatnio źle się czułam i nie potrafiłam zebrać do napisania.. Artefakt, mogę być :)

Gość p.s. do michal
latwo cie rozlozyc na czynniki pierwsze :D -w przeciwienstwie do kabla

Gość p.s. do michal
po co masz byc na biezaco? zamierzasz przejac paleczke? daj se siana

Tym razem to znowu ja/>>> nie mialem czasu i nie mam na pierdoly typu kreacja ..czulem potrzebe kontaktu z ludzmi ot to wszystko zostalo mi to wszystko dane tu na kafe :)

Tym razem to znowu ja/>> to moze zadaj mi pytanie dlaczego mowie do niej Coreczko :)...wtedy odpowiem jak zwykle....nie odpowiadam na osobiste pytania :) Twoje zycie nie ulegnie diametralnej zmianie jesli Ci na nie odpowiem :)

duch cafe >>witaj 🖐️ tobie rowniez zycze milego :) Hinatka wiem :) mlodosc ma swoje prawa :P Artefakt ..dostalem fajne prezeciory ...moze niewielkie ale duzo znaczace :)

" 19:30 [zgłoś do usunięcia] p.s. do michal latwo cie rozlozyc na czynniki pierwsze -w przeciwienstwie do kabla " o właśnie, i o to mi chodziło. mnie łatwo rozłożyć na czynniki pierwsze, zatem łatwiej mnie poznać i mieć pewniejsze o mnie zdanie. skoro kabla trudno (przeciwieństwem łatwego jest trudny) rozłozyc na czynniki pierwsze zatem poznanie jego jest tym samym trudniejsze. mam na myśli poznanie takie które jest najbliższe rzeczywistości... aha i nie chce przejmować pałeczki, z resztą do tego musiałbym mieć jakieś błogosławieństwo i aprobatę obecnego króla...choć przynam że nie wiem jak na kafe wygląd sukcesja korony...

Tatku, przekazuję pozdrowienia i uściski od Magni :) + swoje ;**** heh, ma. dzisiaj Magni szaleje :> ja też dostałam fajne prezenty i siano, więc sama sobie kupiłam jeszcze fajniejsze :>

obecnego ? a ktos nim zostal ? hmmm ja juz nim nie jestem a nastepny niestety bedzie bez krolestwa bo kafe jest moja ! musi wiec sie zadowolic korona :)

Gość p.s. do michal
nie bardzo ci to wyszlo panie madralinski slyszales o takim czyms jak zaufanie? hhmmmm moze zostan przy swojej psp:P

nie ma i nie będzie! my nie oddamy Twojej korony nikomu! pa, Tatku.. 😭🖐️ dobrze, że wpadłeś, to humor mi sie poprawił :)🖐️