Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Beatka....

Czy on jest dobry czy może inny zaproponujecie?

Polecane posty

Gość ata tata
slyszalam wiele dobrych opinii o mutsy urban rider, wiem ze kolezanka ma i jest bardzo zadowolona, kupila quinny bo tamten sie jej znudzil i quinny bardzo ciezko sie prowadzil tak ze sprzedala go pozniej i dalej urban rider uzywa. ja mam bugaboo,ale nie jezdzilam nim jeszcze po polskich drogach :) Mialam wlasnie zamiar kupic haucka zeby brac go do Polski,ale poczytalam gdzies, ze szybko sie deformuje rama wozka, itd wiec sobie podaruje :) ten jest jeszcze fajny,przynajmniej tak mi sie wydaje: http://www.youtube.com/watch?v=bwG5x-D1y44

Gość ja mam 7x tanszy i ja mega
zadowolona i dziecko tez

Gość ABC Design Astro albo Rodeo
są całkiem niezłe, porównywalne do Quinny, ale tańsze. Niemieckie. Też o wózkach Hauck słyszałam że się psują (ale za to drewniane krzesełka Alpha mają naprawdę super, taka dobra tania alternatywa Stokke Tripp Trapp). Z tym Mutsy to dziwna sprawa, bo np. w kraju gdzie są produkowane ludzie prawie w ogóle ich nie kupują i nimi nie jeżdżą, za to chętnie sięgają po Quinny Buzz (który jest produkowany w tym samym kraju), więc coś musi w tym być, tak sobie myślę. Bugaboo - fakt, nie do zdarcia, ale nie na polską kieszeń niestety! Na polskie drogi się nada też, bo teraz można dokupić wymienne pompowane mniejsze koła przednie, na trudny teren. Autorko podaj przedział cenowy i wiek dziecka - tak będzie łatwiej

ja nie bylam z mojego mutsy super zadowlona do zimy bylo ok, a jak nastaly mrozy i dziecko trzeba bylo zapakowac w kombinezon czy spiwor to okazalo sie ze siedzisko jest tak mega waskie ze wymienilam go na bebecara...

Gość mgiellka
pioerwszy wydaje sie najlepszy, reszta jakies dziwne ma ksztalty