Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka natalka

Lata 90

Polecane posty

Gość fanka natalka

Wg mnie wtedy powstały najlepsze piosenki typu: Kasia Kowlska, Hey, Varius Manx, Ona...

Gość fdhdfhdf
i znowu polska kilkadziesiąt lat za zachodem bo tam najlepsze piosenki były z lat '60 i '70 i wczesnych '80:P

Gość dunn
Teksty wszystkich polskich piosenek z lat 90' znam na pamięć do dnia dzisiejszego. Gdy słyszę taki utwór podgłaszam radio. Perfect, Lady Pank, Hey, Kult, Varius Manx, Mafia, Kasia Kowalska, Nazar, Big Cyc, Myslowitz - Klasyk.

Gość dunn
Zappmniałam o Edycie Batosiewicz, Kayah, Bregovic, Budka Suflera i wielu innych. Przypomniejcie sobie dawne festiwale w Sopocie czy w Opolu gdzie wokaliści śpiewali na żywo. Teksty miały jakieś przesłanie, do dnie dzisiejszego puszcza sie je w radio. A teraz co mamy? Jakieś Dody, Feele i inne podobne badziewia.

Gość jakajaka
zgadzam sie dodam jeszcze Dżem i prawdziwy hh( no moze w pózniejszych latach) K44 Paktofonika i inne a dzis to tylko pseudo hh jakis mezo peja i inne gówna dody srody i to maja byc piosenki? Toc to nawet słuchac sie tego nie da:O

Gość wyrzeźbionaZczekolady
Popieram, kiedys były lepsze polskie filmy, jak i muzyka :):) Tak, tak... Hey, Dżem, Perfect, Lady Pank, Kowalska. Mam 19 lat, ale nie przepadam za obecnym hip hopem, muzyką electro yhh albo ten szajs Doda, Tola, Gaga i inne pomyłki tego swiata ;/

Gość Ja co prawda chodziłam
wtedy do zerówki, ale dobrze pamiętam przeboje, a szczególnie budkę suflera "wszyscy świeci baluja w niebie, złoty sypie się kurz" :) itp.

Gość popieram w całej rozciągłości
Nawet disco polo z lat 90 lepsze niż to terażniejsze. Lata 90 były the best pod każdym względem

Teraz wystarczy pokręcić tyłkiem, wywalić cycki na wierzch i jest git ;/

Gość Ja co prawda chodziłam
i jeszcze było Bajm "Taka Warszawa" Mówię tak mówię mówię, mówię nie, mówię mówię" :P

A jakich teraz polskich artystów sobie cenicie??? Ja lubię Come, Braci, jeszcze tak niedawno Łzy, Myslovitz...

Gość dunn
Dawniej gwaizdy coś reprezentowały sobą. A teraz latają z gołym tyłkiem po scenie. Dawniej była jakaś selekcja. Był program "Szansa na sukces" na wysokim poziomie. Wiele gwiazd wypromowała. A teraz co? Jakieś jakies juken densy:(

Gość dunn
Janusz Radek:) A tak słucham polskiego rocka z 90' Mam ponad 1000 utworów na dysku.

Gość fanka kasii
racja, ja Kasi Kowalskiej to słucham do dziś, ale właśnie na początku jej kariery zakochałam się w jej głosie i piosenkach