Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyantyanty

Czy kto dalby 600 tys zl za 3 miechy wolnosci? Weronika Marczuk-Pazura dala...

Polecane posty

Gość antyantyanty

W zyciu bym nie dal 600 tyz zl kaucji, wolalbym posiedziec 3 miechy i te 600 tys sobie zostawic jakby mnie a noz uniewinnili. Nawet te 8 lat co jej grozi mimo wszystko watpie zeby te 3 miechy wolnosci cos jej daly, jak maja ja skazac to skaza, nigdy bym nie dal 600 tys kaucji, no chyba ze prawo jest takie, ze jesli by sie okazalo ze jest nie winna to te 600 tys zl by jej zwrocili, ale skoro ja zlapali na goracym uczynku to wiadomo ze raczej nie wygra i pojdzie na pare lat za kratki. Dla mnie to pusta dziewczyna ktora daje 600 tys, z drugiej strony wyglada to dziwnie, bo chciala zarobic za korpucje kilka set tys zl a tu tak o daje 600 tys no nie wiem co o tym myslec...

Gość jakbym miał tyle co ona to bym
dał:o w końcu w 3 miesiące można wiele zrobić a tak to co - w areszcie czekasz, nic nie robisz, oszczędzasz te 600tys ale straconego kawakła życia już nie wrócisz

Gość przecież oddadzą jej tę kasę
jak się rozpocznie sprawa sądowa, więc o co wam chodzi... Mnie raczej ciekawi, skąd ona tyle forsy miała - hop siup i pieniążki na stole...

Gość bezczelna marisha
a mnie ciekawi jak wyglada 600 tys :o

Gość fasdfasd
w ogóle to po co ona zmieniła imię na weronika? żeby być bardziej polską żółcią czy co?:o

Gość no ale ja nie rozumiem
jednego - ona się nie przyznaje, a złapali ją z tą kasą - to jak ona ma zamiar udowodnić, ze jest niewinna? Zwłaszcza, ze jeszcze w tym wszystkim byli ci agenci, więc albo ona da jeszcze większą łapówkę "niezawisłemu" sądowi, albo wie oczymś, o czym nawet CBA nie wie i się nie boi skazania... Albo jest jeszcze tajniejszą agentką niż oni wszyscy...

Gość no ale ale
3 miesiace to nie tak duzo, a co ona bedzie w domu robic stresowac sie i szuakc adwokatow co by ja wyciagli z tego bagna na prozno, bo w koncu sa dowody ewidentne ze to ona, wiec ok - 3 miechy teraz a potem bedzie musiala odsiedziec dole 3 miechy dluzej lub krócej co to za roznicy jesli pojdzie na pare lat a zaoszczedzi 600 tys, no chyba ze jest az tak bogata, ale skad ona by miala meic tyle hajsu? Moze to juz nie pierwsza jej lapowka? Czy moze praca jako jurii jest taka oplacalna? To ile ona zarbia ile Ci ludzie zarbiaja??

Gość jej mecenas powiedział
że pieniądze zbiorą w ciągu kilku dni... Własnie - skad ludzi emają taką kasę na hop siup? Chyba nikt na koncie nie trzyma... Domu też tak szybko nie sprzeda, a żeby wypłacić z lokat itp. to potrzebny jest otwarty bank, a tu weekend... Może po znajomych pozbiera? Ex-małżon nie da, bo się od wszystkiego odciął...

Gość iti zapłaci
oni mają dużo hajsu. Ciekawe, czy na tvnie o tym mówią, bo na tvp info przez cały dzien leciało na pasku, że "gwiazda tvn" itp. ;)

Gość nie wczuwam się
spokojnie przez te trzy miechy "zarobi" z 10 razy tyle,

nie wczuwam się ---> :o pomyśl logicznie... Ktoś, kto potrafi legalnie zarobić 10 razy tyle w 3 m-ce nie brałby 100 tys. EUR łapówki narażając się jednocześnie na kilka lat odsiadki! :o Nawet jakby potrafił zarobić "tylko" te 600 tys. PLN, musiałby być skończonym idiotą, żeby pakować się w taki kanał 🖐️

Gość AP AP AP AP
Myslisz,ze taka osoba jak ona wytrzymalaby 3 miesiace w areszcie? Teraz ma 3 miechy na ucieczke z Polski:D

Gość borovik
przeciez oddadza jej ta kase jak nie ucieknie:o dla takiej luxusowej paniusi 3 miechy aresztu to bylaby masakra.. a wyroku wiezienia za łapownictwo i tak raczej nie dostanie🖐️

Gość Manna Wesołowska
[zgłoś do usunięcia] wielbiciel 70B nie wczuwam się ---> pomyśl logicznie... Ktoś, kto potrafi legalnie zarobić 10 razy tyle w 3 m-ce nie brałby 100 tys. EUR łapówki narażając się jednocześnie na kilka lat odsiadki! Nawet jakby potrafił zarobić "tylko" te 600 tys. PLN, musiałby być skończonym idiotą, żeby pakować się w taki kanał tam chyba jest códzysłów "zarobić" więc to jest niejednoznaczne, gdzie tam było napisane - legalnie zarobić??? poza tym skoro ona sie nie przyznaje to wg niej nie brała łapówki i jakoś nie chce mi sie wierzyć ze ona dostanie jakąś odsiadke! przecież żyjemy w Polsce

Gość AP AP AP AP
A czy bylo powiedziane,ze to ona zaplacila? Moze jakis producent tvn czy bliski przyjaciel, ktory spi na pieniadzach. Czy to prawda,ze te 600 tys zwroca jej? Czy zartujecie?

Gość ham ster
jezeli zwolniony za kaucją nie wywinie jakiegos numeru to oddadza mu pieniadze:o o w tym dziwnego? to prawie pewne ze odsiadki nie dostanie, co najwyzej jakies zawiasy:o

Gość AP AP AP AP
Ok, tylko pytalam, nie doczytalam wszystkich wypowiedzi. Rowniez watpie,ze wsadza ja do aresztu. Teraz w tv mowili,ze jakis tajemniczy przyjaciel pomog jej z ta kaucja.

Gość cudzysłów piszemy tak

Manna Wesołowska ---> a Ty myślisz, że ona co drugi dzień otrzymuje propozycje łapówki na 100 tys. EUR? :D Chyba, że masz na myśli jakiś napad na bank itp., ale skoro nie potrafiła nie wpaść przy łapówce, to jak sobie wyobrażasz jeszcze bardziej ryzykowne działania w jej wykonaniu? ;)