Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_dosyć

Ja byłem prawiczkiem, żona wcześniej miała dyskotekowych partnerów. Katastrofa

Polecane posty

nie...idę z nim do łóżka po miesiącu..zaliczam wpadkę..a później żalę się na forum , że miał więcej partnerek niż ja i chyba nie jest mnie wart

"Rozmawialiśmy na ten temat... powiedziała że poznała chłopaka na dyskotece i ją rzucił.... było to wtedy dla mnie mało ważne (tak mi się wydawało). Po roku moja dziewczyna zaszła w ciążę, (było to jak najbardziej świadome nasze działanie ). Kiedyś przy luźnej rozmowie na te tematy może nie zupełnie świadoma swoich słów powiedziała mi: "Dobrze że to się nie stało za czasów dyskotekowych szaleństw , bo nawet nie wiedziałabym kto jest ojcem..." - to mnie dobiło, " O rozwiązłosci się poinformowała dopiero gdy dziecko było już w drodze. :classic_cool:🖐️

to była parafraza wypowiedzi autora w dużym skrócie...jakbyś nie zauważył..a nie moje doświadczenia z autopsji

Gość Anq25
Ja pierdziele ale wy macie problemy....ludzie na swiecie umieraja z glodu, choroby sie szerzą, rodzina osiąga dno bo ojciec stracil prace, komus żone morduja i dziecko...a ty popierdolencu masz udane malzenstwo i pierdolisz od rzeczy czepiajac sie tego ze kiedys ktos inny mial czelnosc spotykac sie z twoja obecna zoną...to co bylo i nie jest nie pisze sie w rejestr:P....ona juz dwano o tym zapomniala a ty roztrzasasz sprawe...ale gdybys to ty byl hulaka to bys nic sobie do zarzucenia nie mial. Masz zryta psyche...ale powiem ci na pocieszenie ze wiekszosc moich kolezanek ktore byly od zawsze z jednym facetem caly czas mysla o tym jak by to bylo z innym i czesc przekonuje sie na wlasnej skorze...wiec przynajmiej twoja zona nie ma takiego niedosytu i nie chce zaspokajac ciekawosci...

oki...przeczytałam pobieżnie..niech ci będzie:) ale resztę podtrzymuję

Anq25 argument o porównywaniu problemów to brodzik intelektualny. współczuję głupoty :O 🖐️ jak ty mozesz tak siedzieć na kafe i marnować czas kiey mogłabyś pakować paczki z żywnością dla głodujących afrykanów ty samolubna.... albo zajrzyj do swojej lodówki? ile masz tam niepotrzebnych rzeczy? zmaiast tego mogłabyć wesprzeć PCK. 🖐️

Gość facet bez munduru 2
Największy jego bład, że z nią nie zerwał jak się dowiedział. Teraz sobie w brodę pluje :O .

"ewelus a Tobie się nie nudzi nas komentować?"-no comment Mam darmowy cyrk to i komentuję:D

Gość Anq25
brzydki niski.... w lodowce mam tylko to co zjadam danego dnia bo jestem chora jak mam wyrzucic jedzenie...z reszta pilnuje by nic sie nie zepsulo...w ostatecznosci zanosze kotom na podworko:P I pomagam jak mogę, a afrykę wspieram wydajac tam przez 2 tyg pieniadze i napedzam ich gospodarke w ten sposob... Chodzi o to jak mozna byc tak glupim i zatruwac komus zycie bzdura ktorej sie nie cofnie! PO co mu to? Bedzie teraz do konca zycia jej wypominal? I z jakiej racji w ogole? Gdybym byla na jej miejscu i by mi sie facet odwazyl chociaz raz cos powiedziec nieprzyjemnego na temat przeszlosci ktora miala miejsce zanim sie pojawil...to by zobaczyl jak reka pokazuje mu drzwi i by musial miesiac skomlec pod drzwiami zebym chciala jeszcze kiedykolwiek z nim rozmawiac...kretyn i tyle.

Dla autora mam taką poradę, by zastosował średniowieczne "memento mori" i uświadomił sobie, że tamci i tak będą wkrótce martwi. Może to mu da nieco ulgi w tej bezsensownej obsesji co robił ktoś ileś lat temu.

Włanie fakt, że każdy umrze przemawia za przejmowaniem się. 🖐️ Przecież gdyby żyło się wiecznie to możnaby te 50 lat przeżyć z jedną niedziewicą jako pierwszą partnerką. :o🖐️

To już od czasu rozstania dwóch zaliczyłas? :O🖐️ Wtedy pisałas o 6. 🖐️ Ma istotny związek, bo skoro i tak miałas wielu partnerów to co za róznica, jak ja wyglądam, skoro i tak wymogi nie są spełnione? :classic_cool:🖐️