Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Zapraszam wszystkich

Polecane posty

magnolia2 Kabel a ja Cie chyba widziałam pewnie :) i to nie raz ....zawsze siegasz po mnie do szuflady ...leze tam z innymi szpargalami :)

nie o takiego Kabla mi chodzi:) naprawde Cie widziałam, przybrałeś postać człowieka:) normalnie, miałes ręce, nogi itp..:)

to było tylko stwierdzenie faktu jakby mi to robiło różnice to uwierz..nie pisałabym tu teraz:)

magnolia2 to było tylko stwierdzenie faktu>>> nie mozesz stwierdzic faktu magnolio ;)....z prostej przyczyny nie wiesz ile mam lat ...mozesz sie tylko domyslac a to juz faktem nie jest Royal Flush>>> mnie tez sie czasem zacina ...przestalem tym sie przejmowac :)

wiesz ? mowi zona do meza : ja to mam szczescie ...obok zsypu na smieci znalazlam wloskie buty i w dodatku moj rozmiar po paru dniach zona znowu do meza hehe dzis na naszym zywoplocie znalazlam futro przymierzam -moj rozmiar szczesciara z ciebie rzekl maz ...mnie szczescie nie dopisuje wkladam wczoraj reke pod poduszke -patrze bokserki przymierzam- i qrfa nie moj rozmiar !

ja uwielbiam dowcipy o blondynkach:) i chyba Wam, inteligenci, nie musze mówic ze ta "blondynka" to typ kobiety a nie kolor włosów:)

wiemy wiemy :) to tak jak "wiesniak" ...stan umyslu a nie kod pocztowy :) tez je lubie :) dzwoni blandynka do mechanika : kapie mi cos czarnego pod silnikiem - aaa to olej :) blondynka- dobra ! olewam....