Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Zapraszam wszystkich

Polecane posty

chodzi mi o grymas twarzy, jakies tiki, chodzi mi o wygląd , jak sie na ciebie patrzy. pewnie nie zrozumiesz o co mi chodzi..:(

ciezko mi opisac ...podobno z moich oczu plynie cieplo radosc bezpieczenstwo....cokolwiek to znaczy to slowa kobiet... nie wiem co moge jeszcze napisac grymasow nie miewam tikow tez nie..

Magnolia... za trzy miesiace moge byc gdziekolwiek zechce .....najpierw dluge wakacje ....naleza mi sie :) odchodze do mojego swiata ...juz czas :) i tak bylem tu dlugo....czasem zajrze zobaczyc co slychac :)

Royal Flush>>> obawiam sie ze nie....przywiazuje sie do ludzi ale do miejsc nigdy pojawilem sie tu przypadkiem bo charakter pracy uniemozliwil mi zycie towarzyskie ktore gdzies tam zostawilem dltago towarzystwa szukalem tu :O.....ale tak jak pisalem...czasem wpadne ale nie wroce....nie umialbym dzielic czasu miedzy real a matrix poswiecic sie mozna jedenmu...drugiemu tylko z doskoku lub rzadziej....

Gość jak jarek.84
hheehh, to chyba nie znasz USB :classic_cool:, jak sobie coś postanowi, to to zrobi, może zrezygnować kiedy chce :classic_cool:, ma konszachty z górą i dołem :D :D siemanko kulturalnym obiektom 🖐️

Gość jak jarek.84
USB :classic_cool:, ale im bliżej końca roku, tym bardziej się uzewnętrzniasz, no chyba, że to celowe, eechhh, z Tobą by można dyskutować do 3 nad ranem albo dłużej. dobranoc

jak jarek.84>>> moze tak troszke ;) ale pod kontrola :classic_cool: ,wszak nic nie mowie o sobie i niech tak zostanie .... i dziekuje za uznanie :)....zostawie tego posta dla siebie jak pijawka na pomaranczowo napisze mi ze jestem nudny bo nie przeklinam :D specjalenie dla niej napislem kurwa :D i wtedy zmienila zdanie :) milych snow :) 🖐️