Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

Zapraszam wszystkich

Polecane posty

Royal Flush - hehehe, fajne te kawały! Magnolka, to na pewno osłabienie. Masz Rutinoscorbin lub Rutinaceę?

dzis kochanie zabawimy sie na Urzad Skarbowy zona -to niby jak ? -najpierw zakuje cie w kajdanki a pozniej dobiore sie tobie do dooopy

pewnie je znacie.. ale to są moje ulubione:) Jak blondynka robi dżem? - Obiera pączka. Dlaczego blondynka, jak idzie spać, to stawia na szafce nocnej dwie szklanki: jedną pustą, a jedną z wodą? - Bo nie wie, czy będzie się jej chciało pić czy nie! Dlaczego blondynkom nie przysługuje przerwa na kawę w pracy? - Ponieważ jest to nieopłacalne. Po przerwie trzeba ją ponownie przyuczać do zawodu... Podchodzi blondynka do Informacji PKP: - Przepraszam, jak długo jedzie pociąg z Krakowa do Warszawy? - Chwileczkę.... - Dziękuję!!!

Kablu w wakacje wybrałam się do Krakowa i stojąc przy kasie też mi się to przypomniało:D pani zapytała się czy normalny...:D a ja powiedziałam ze.. ulgowy:D

Był sobie kiedyś człowiek, który już w bardzo wczesnej młodości marzył, by zostać "wielkim" pisarzem. Gdy spytano go, co dla niego oznacza "wielki" odpowiedział: - Chciałbym pisać teksty, które cały świat będzie czytał, teksty, na które ludzie będą reagować czysto emocjonalnie, które będą doprowadzać ich do łez, bólu, gniewu, krzyku i desperacji! Człowiek ten zrealizował swoje dziecięce marzenie. Obecnie pracuje w Microsoft i pisze komunikaty o błędach:D

haha:D Impreza informatyków. Wódka leje się szerokopasmowym strumieniem. Dwóch adminów pije bruderszafta: - To co? Mówmy sobie po IP!

Idzie Adam i Ewa przez Raj. Ewa pyta Adama drżącym głosem: - Adamie kochasz Ty mnie? Adam odpowiada: - A kogo mam kochać?

Gość matahari1234
Spotyka się dwóch sąsiadów. Jeden mówi do drugiego: - Słuchaj stary, nie wiem co mam zrobić, mój kot załatwia mi się na dywan. - Jak to? - No, załatwia się na dywan, potem jeździ tyłkiem po podłodze i rozsmarowuje to wszędzie, nie wiem już co mam robić. Może ty byś coś poradził? - Wiesz co, zwiń dywan i oklej podłogę papierem ściernym. Spotykają się ponownie po dwóch tygodniach. - No i jak? - pyta pomysłodawca. - O człowieku, rewelacja! Jak kocisko rozpędziło się w przedpokoju, to do lodówki już tylko oczy dojechały...

zapisalem go w ulubionych ale ze stopki zostal usuniety.... zdalem sobie sprawe ze moze powodowac bledne skojarzena ....wczoraj z kims pisalem na jakims temacie ktos kliknąl i uslyszalem: ja nie naleze do tych napalonych .... :)...coz kazdemu moze sie kojazyc z czym chce ....

Gość matahari1234
troche wyobraźni kobieto:)