Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she loves me not

zdradze zone

Polecane posty

Gość plus 10 zł
"w moim wieku nie jest latwo zaczynac zycie od nowa." piszesz jakbys mial co najmniej 60-tke na karku :D:D:D:D

Gość she loves me not
musze kogos znalesc... mam swoje potrzeby. seks z obowiazku jest lipny... chcialbym miec kogos kogo wezme do kina,restauracji i spedze z tym kims mila noc.... moze wtdy bedzie mi latwiej bo ede myslami z tamta a nie bede myslal o tym co mam teraz?

Gość a propo
albo baba sie podszywa bo nie ma co robic albo jestes dupa a nie facet. szkoda slow

Współczuje.. zeby nie dziecko to bys zapewne nie mial takiego dylematu;/

Gość she loves me not
bardzo mnie ciesza komentarze o tym ,ze jestem dupa... zapytam tych "meskich" - strzelales kiedys do czlowieka? strzelal ktos kiedys do ciebie? nie pierdol mi wiec ze jestem dupa a nie facetem. kazdy ma uczucia a ja nie jestem piprzona maszyna tylko dlatego ze nosze mundur cwoku!

Gość she loves me not
moze i bede myslal...ale bede mial troche ciepla... i milych chwil a tak nie ma m nic

Gość she loves me not
swoja droga...chyba wg niektorych prawdziwy facet to taki ktory bije zone, chleje, zdradza na prawo ilewo i na koniec odchodzi bez slowa zostawiajac dom i dziecko

i tak zrobisz jak chcesz tylko szkoda mi ciebie bo dopiero zaczniesz sie miotac i myslec

Gość philips satinelle
a jakie masz wymagania odnosnie swojej potencjalnej kandydatki na paniekne do towarzystwa? moze sie skusze i ulze ci w cierpieniach.. :D

Gość shakirrra7
Autorze jaki to dom jak nie ma w nim milosci????????jaka wygoda jak wiesz ze jestes maszynka do robienia pieniedzy?????takich pytan jest duzo wiecej.Wedlug mnie malzenstwo bez uczucia wyrozumialosci i wzajemnego szacunku to nie zwiazek tylko walka o lepsze jutro i zadawalanie potrzeb drugiej osoby.Rozejdzcie sie bo widac ze to jest i tak nie uniknione nie krzywdzcie siebie nawzajem.A pomyslalaes jaki przyklad dajecie swojemu synowi?????przeciez wy jestescie wzorcem dla niego.Dziecko nie straci na waszym rozwodzie bo z nim sie nie rozwiedziesz tylko ze swoja zona.Nie oszukuj siebie a zdrada to nie rozwiazanie ,kiedys na wierzch wyjdzie.Wedlug mnie szkoda zycia na gdybanie a czasem warto polozyc sie i obudzic w ramionach kochajacej osoby i wiedziec ze jest sie potrzebnym.

a z zona porozmawiać ----to nie łaska? Lepiej zawracać głowę innej kobiecie niż ratować małżeństwo? brawooooo :)

Gość she loves me not
jakie inne? nie rozumiecie o co mi chodzi? ja szukam odrobiny ciepla...czulosci i namietnego seksu... a nie rozmow o zyciu, nie szukam drogi do nirvany

ale chyba ciepły czuły i namietny sex jest poprzedzony rozmowami o zyciu bo bez tego taki nie bedzie

Gość she loves me not
to pogadaj z moja zona? uslyszalem,ze wymyslam...wydziwiam...ze co ja od niej chce...? jak mi sie nie podoba to trudno. jest pewna siebie i to ja zgubi

Gość a propo
dupa jestes bo sie uzalasz nad sobą i męskość mierzysz strzałem z karabinu .

Gość philips satinelle
ponawiam pytanie: jakie masz wymagania odnosnie swojej potencjalnej kandydatki na paniekne do towarzystwa? moze sie skusze i ulze ci w cierpieniach... :D

Gość a propo
żona ma racje bo ty jestes dupa

Gość she loves me not
wiesz co... rozmawialem z dziewczyna kumpla moze wszystkiego razem godzine... to by mi wystarczylo by miec z nia swietny sex. gdybym nie mial zony a ona faceta to na pewno by sie tak skonczylo. mialem w ryju i tak chcialem sie do niejprzytulic...zze jak juz wpadlem w jej ramiona (na pozegnianie) to nie chcialem jej puscic. takiego kogos mi trzeba

Gość a propo
jasne weź sobie dziwkę do wyra i potwierdż to co mówie- JESTEŚ DUPA

co od niej chcesz? ma iśc do pracy? ma wysyłać Ci kwiaty z liścikiem''dziękuje za to że jesteś'' wytłumacz mi o co Ci chodzi

Gość a propo
większość mundurowych to doopy

Gość tak to dupa

Gość she loves me not
a propo - co robisz w zyciu , ile masz lat? zanim ci cokolwiek odpisze chce wiedziec jaki poziom reperzentujesz. meskosc mierze strzalem z karabinu?owszem...bo do tego tzreba miec jaja... ciekawe czy ty bys potrafil. dla mnie meskosc to nie postawienie kropki nad i i powiedzenie: zono,synu - odchodze bo mam dosc. radzcie sobie sami,.

nic jej nie zgubi, bo ona nosi spodnie w tym związku... ty się zwyczajnie cykasz, żeby ją zostawić.... i dla twojej ubogiej informacji: gotowanie i sprzątanie samo się nie robi, więc kiedy piszesz że "żona nie pracuje" po czym w następnym zdaniu dokładasz, że gotuje obiadki, to sam sobie zaprzeczasz... może ona ma dość matkowania dziecku i tobie, ja bym przestała dostrzegać mężczyznę w kimś, kogo muszę obsługiwać: zrobić obiad, nadstawić dupy... i jeszcze piszesz, że do najpiękniejszych już ona nie należy: no sorry, ale rodź tu dziecko jakiemuś frajerowi, a on potem cię tak podsumuje :/

Gość philips satinelle
rozumiem, ze mialabym cie tylko tulic? :D

tak wlasciwie pewnie chce odskoczyc na bok i szuka wytłumaczenia bo tak mu jest wygdonie miec zone, dom i ruchac na boku,ale jak ma podjac decyzje czy ja zostawic i poszukac szczescia to mu sie nie chce bo tal wygodnie