Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help22222222222222222222222222

przyjaciel dziewczyny.

Polecane posty

witam wszystkich. od razu przejde do sedna. znaja sie od dwoch lat swietnie sie dogaduja razem studiuja maja wspolnych znajomych nic nigdy miedzy nimi nie zaszlo. nigdy nie weszli na poziom wyzszy niz przyjazn. jestem z nia od roku. zadko sie widywalismy co nie przeszkadzalo nam funkcjonowac. od niedawna mamy okazje spotykac sie czesto. jest swietnie zarowno dla mnie jak i dla niej. tymczasem ze swoich zrodel dowiaduje sie ze ona ma jakies watpliwosci, nie moze powiedziec mi ze mnie kocha bo nie wie tego napewno(w glowie mi sie nie miesci!) . okrylem ze wyzalila sie przyjacielowi i ze on nie jest jej obojetny. tak mu powiedziala. w chwili gdy ostro zareagowalem na to i zagrozilem zakonczeniem zwiazku prosila abym tego nie robil ze nigdy nie myslala o nim zeby mogl byc kims wiecej i ze chce byc ze mna i ze nie ma co do tego watpliwosci... nie kumam juz troche jestem skolowany totalnie. pomozcie bo w chwili obecnej z mojej strony mega despera nie mam z kim o tym porozmawiac a tym bardziej z moja laska bo wyjechala na chwile. mam takie przemyslenia: 1. szuka w swoim przyjacielu cech jakich ja nie posiadam a ktore lubi i to ja dreczy. 2. przeraza ja ogrom milosci jaka jej daje co sprawia ze ona czuje sie jakby przytloczona i mysli ze nie odwazejmni tego... mialem jeszcze jakies przemyslena glebsze ale na obecna chwile wylecialo mi zglowy. wiec??? pomozcie

Gość ham ster
no cóż nie jestes marzeniem jej życia, pewnie czesciej mysli o tym przyjacielu niz o tobie a teksty "przeraza ja ogrom milosci jaka jej daje co sprawia ze ona czuje sie jakby przytloczona i mysli ze nie odwazejmni tego..." to totalna bzdeta i takie mysli mozesz sobie darowac🖐️

to nie mysl to jej slowa.

baby tak mają, że same nie wiedzą czego chcą (tak tak ja też jestem babą)... zaraz mają milion wątpliwości i jakichś "ale"... w ogóle to jest bardzo wkurzające (również dla nas samych - przynajmniej dla mnie :P) i generalnie zawsze działa dobrze nutka niepewności... myślę, że powinieneś się wstrzymać z tą swoją wylewnością na chwilę obecną.

Gość ham ster
jesli już to jej ściema:o bo nikt nie ma takich mysli jesli darzy kogos uczuciem:P