Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thrzws

tokio hotel

Polecane posty

Gość screamin'
"no przykładem jest pioseneczka humanoid... riff wykonany na zasadzie dropa do D, czyli nisko, po czym te pie**olone dwa progi w kółko, zmiana jedynie wysokości brzmienia, głos szeleści tandetnie i widać że efekt końcowy jest wynikiem konsoli i mixu, perkusja niczym nie zachwyca, zwykłe dudnienie" ok, ja tego nie zauważam, cóż widocznie nie jestem taką znawczynią jak ty, szanowny panie... głos szeleści? Ha ha, w którym miejscu? Posłuchaj sobie wersji live, ale nie tej piosenki, bo akurat to wykonują tylko w wersji akustycznej, niestety) i wtedy sam sobie zadaj pytanie czy nadal uważasz, że efekt końcowy jest wynikiem konsoli i mixu... Zauważ też, że oni mają po 20, 21 i 23 lata i jeszcze mają sporo czasu na doprowadzenie swoich umiejętności do perfekcji. Ja mam świadomość, że nie są doskonali, zapewniam cię - ale to nie przeszkadza mi w słuchaniu ich muzyki. Camp Kill Yourself CZWARTY BAN "i nie reklamuj tak swojej inteligencji, bo nie jesteś wybitna sądząc po tym co piszesz..." TY tym bardziej NIE jesteś, sądząc po tym, co piszesz. ""wysoka inteligencja" chyba się zleje bo widać to jak nie wiem bo wyższych wypowiedziach już nawet pomijając o czym piszesz bo tokio hotel to mi koło tyłka lata ani nie lubię ani nie nie lubię po prostu nie chcę ich słuchać niemiecka muzyka mi nie podchodzi zwyczajnie no może poza rammstein em" Ty piszesz za to bardzo składnie i poprawnie gramatycznie.

niech będzie nisko nie znam się na tym ale muzyczka jest przyjemna nie każdemu musi się podobać ramstein też lubię

Gość gijjjjjjjkkkkkkkkkkk
a po grom jak komuś na coś odpisujesz to wklejasz jego wypowiedź toć nick wystarczy a nie zawalasz stronę:o

Gość wtf are AM
"no to żal mi king crimson, że ktoś tak infantylny jak ty " infantylna bo słucha tokio hotel? czy infantylna bo jest ze trzy razy mądrzejsza od ciebie znawco? :D ja sam nie słucham th , ale znam kilka osob ktore ich lubia i musze powiedziec ze keidys obrzucilbym błotem każdego fana tego zespołu tylko dlatego że ich lubi, ale jak dowiedzialem sie, ze moja dobra kumpela ich lubi , juz tego nie robie, bo to naprawde zaj*****ta osoba ...takze fani TH to naparwde zdrowi psychicznie ludzie czego nie mozna powiedziec o niektorych antyD:D:D:

Gość screamin'
@gijjjjjjjkkkkkkkkkkk, Po to, żeby tacy jak ty mogli zadawać coraz to głupsze pytania. Już wiesz po co? (Głupie pytanie to i głupia odpowiedź). jak już nie macie czego się doczepić to czepiacie się cytowania... raaaatunkuuuu... alicjaoOW krainie koszmarów, wtf are AM, petrol - dzięki za te posty, zaczynam wierzyć, że bywają tutaj jeszcze normalni ludzie , którzy potrafią wypowiadać się kulturalnie , nawet jeśli nie są fanami TH:)

ja wogole lubię słuchać niemiecką muzyczkę oprócz jodłowania cała przyjemnoścpo moje stronie

Gość wtf are AM
nie ma za co hehe . dobrze, nie daj sobie wejść na głowę:D najwazniejsza jest wytrwałość ;D chociaz do tego typu antyfanow to nic nie dociera, mowie ci - wiem to po sobie, do mnie etż dluuugo nie docieralo. aż w koncu do rozsądku przemówiła mi ta kumpela o ktrej wczesniej wspomnialem :D ale najwazniejsze to miec swoje zdanie i nie zmieniac go absolutnie pod wpływem kogoś komu wydaje się ze pozjadał wszystkie rozumy ;)

Gość screamin'
petrol , ja tak samo, słucham wielu niemieckich zespołów. Chociaż oczywiście nie wszystkie te zespoły mają piosenki w j. niemieckim ;) a jodłowanie jest okropne, ha ha :D wtf are AM, a co takiego ta koleżanka Ci powiedziała, jeśli możesz zdradzić? :D Ja też przekonałam kilku antyfanów do TH, może nie wszystkich na tyle, żeby ich pokochali nagle, ale jedna osoba jest mi nawet wdzięczna za to, bo nie wiedziała ile traci nie będąc ich fanką :D sorry że tak wolno odpisuję, ale już bardzo jestem śpiąca ;) i chyba zaraz będę się zwijać ;) kurcze, nie liczyłam nawet na miłą rozmowę, a jednak się taka przydarzyła :D Szok ;)

Gość screamin'
dobrej nocy petrol ;) i może do następnego razu (?) ;)

Gość wtf are AM
widzisz życie czasami jest pełne niespodzianek ,nawet na kafe mozna spotkac normalnych ludzi (skromnosc;D) D: hmmm..co mi powiedziała...wiesz ona mi wiele mowila, jednak to nie do konca mnie przekonywalo pzez bardzo dlugi czas, tyle tylko, ze przestalem byc zagorzałym antyfanem , po prostu dalej ich bardzo nie lubiłem ale po prostu ignorowałem. no i jak wiesz 14 marca br. był koncert w łodzi :D i ona mnie zmusiła zebym poszedł z nią na ten koncert... no zachwycony ta ideą nie byłem, nie będe kłamac...no ale ze nie miała z kim isc, bo nie znala zadnych fanow osobiscie, (lae tam na szzcescie poznala, takze wiecej pewnie z nia nie pojde :d) to musiałem ;D hah i co będe duzo opowiadac. będąc juz tam stwierdziłem ze jednak nie są tacy okropni na jakich wyglądaja ;) (i tu własnie dochodzi ocenianie po wyglądzie, za co ta kolezanka bardzo mnie piętnowała:P) był straaaszny hałas, naprawde , niczym na jakims meczu , te fanki (i fani, bo jednak facetow było calkiem niemało, lol ;D) są niesamowite...to jednak jest godne podziwu, dawały czadu. a co do samego TH...no... akurat show to oni potrafia zrobic... na serio. na wysokim poziomie. do muzyki jakos się niespecjalnie sie przekonalem, ale to moze jednak przez ten wyglad ich..coz nie moge się wyzbyc mojej powierzchownosci, przykre :P no ale przynajmniej ich nie hejtuję hehe :P nie było źle ;) a kolezanka była cała w skowronkach, wiec i ja byłemz tego zadowolony ;) no. to by bylo na tyle z mojej historii przekonywania się..wróć...zaprzestania nienawidzenia Tokio hotel :P pozdrawiam i ide spac tez;) przyjemnych snow, jakich tam sobie zyczysz pewnie jak to mowi moja kolezanka "zycz mi snow tokio hotelowych" haha:P pzdr. niech moc bd z tobą ;D

Gość screamin'
ha ha, czyli wniosek taki, że antyfanów wypadałoby powysyłać na koncerty, to się przekonają :P trzeba po prostu poczuć tę moc ze sceny...:D Może jednak wybierz się z nią jeszcze raz na ich koncert, to może następnym razem już ich polubisz? :P ach i nasz znawca coś zamilknął...chlip...zapłaczę się chyba... czyżby argumentów zabrakło? :D wtf are AM, pozdrawiam również i dziękuję, tak, życzenia tokio-hotelowych snów, to właśnie to, czego należy życzyć fance TH, chociaż mnie niestety jeszcze nigdy się nie przyśnili, no, może za wyjątkiem tego jednego razu, ale to przyśnili mi się w formie plakatów, ha ha, więc to się nie liczy : P W każdym razie Tobie też życzę miłych snów, całkowicie nie-tokio-hotelowych , rzecz jasna ;)

Gość screamin'
ha ha, czyli wniosek taki, że antyfanów wypadałoby powysyłać na koncerty, to się przekonają :P trzeba po prostu poczuć tę moc ze sceny...:D Może jednak wybierz się z nią jeszcze raz na ich koncert, to może następnym razem już ich polubisz? :P ach i nasz znawca coś zamilknął...chlip...zapłaczę się chyba... czyżby argumentów zabrakło? :D wtf are AM, pozdrawiam również i dziękuję, tak, życzenia tokio-hotelowych snów, to właśnie to, czego należy życzyć fance TH, chociaż mnie niestety jeszcze nigdy się nie przyśnili, no, może za wyjątkiem tego jednego razu, ale to przyśnili mi się w formie plakatów, ha ha, więc to się nie liczy : P W każdym razie Tobie też życzę miłych snów, całkowicie nie-tokio-hotelowych , rzecz jasna ;)

Gość fgsjfsuhdiawgedy
jakbyś pojechała na sonisphere festival to byś zobaczyła moc ze sceny

Gość roxana..
jest trzecia w nocy... a wy gadacie jakby nigdy nic... nie chce mi sie zyc

Gość roxana..
cholera umieram psychicznie a wy o jakims koncercie..

Gość fgsjfsuhdiawgedy
jak coś nie pasuje to po co to czytasz przecież nikt nie zmusza

Gość roxana..
ja nie wiem, czy tylko ja jedna jestem taka uczuciowa.. ja tu sie rozklejam, lamie, a inni tylko leca z pyskiem, gadaja o seksie lub innych blachych sprawach

Gość fgsjfsuhdiawgedy
to załóż sobie swój temat i tam się wygadaj:)

Gość roxana..
gadaj sama do siebie.. tak najlepiej

Gość get back.....Tom's bunny x3
kazdy kto słucha TH jest uczuciowy... no iw ogole jest cool :D mrrr ja tez ich lubię :* co prawda ja akurat bardziej lubie ich za wyglad - tu sie przyznam szczerze, ale muzykę tez mają z a j e b i s t ą, i tyle :D kto sie ze mna nie zgadza...to jego sprawa .i to rowniez moja sprawa że ich lubię i jest git majonez CZYŻ NIE moi kochani? :classic_cool:🖐️

Gość roxana..
TH jest takie sobie, jak ktos lubi niemieckiego rocka, slucha R+, jak lubi emo, to slucha paramore

ps rozmowa na temat th nigdy nie jest błaha! wypraszam sobie...w szczegolnosci gdy temat schodzi na klatę Toma... rawrrrrrrr :classic_cool:)))) matuniu ...schrupałabym :classic_cool: aa ty tam u góry nie zamulaj tyle... uświadom sobie kobieto, że jutro, do cholery, może być ZNACZNIE gorzej...:classic_cool: moze być wręcz ku***sko źle :classic_cool: don't worry, be happy :classic_cool: relax, take it easy :classic_cool: i takie tam... a najlepiej to wciągnij cos nosem i będziesz miała odlot :classic_cool:🖐️

Gość 666066606660666
ja też wolę R+ bez porównania ale niech se każdy słucha co się komu podoba i mi to jest kompletnie obojętne jak się komuś muzyka tokio hotel podoba to nich słucha i niech mu służy ale ja osobiście wolę muzykę starszych i bardziej doświadczonych zespołów jw już napisałam rammstein z nimieckich

Gość roxana..
R+ mnie ostatnio zawodzi.. naprawde koniec swiata sie chyba zbliza.. juz tyle czasu minelo od ichostatniej plyty.. nie wiem czy Richard odszedl z zespolu, bo teraz spiewa solo

eee tam ...dają czadu chłopaki...szczególnie Hagen...ale to przed koncertami...:D a ja słucham i th i paramore i mansona i metallicę i nawet lady gage, k* poj**ana jestem i to do kwadratu :classic_cool: but who cares :classic_cool:...

Gość 666066606660666
może i R+ już teraz tak się nie pokazują ale co nagrali to nagrali i uważam że mają wiele świetnych utworów w szczególności płyta mutter mi do gustu przypadła

Gość roxana..
z emo to jeszcze my chemical romance i piosenka dla zmarlej babci...

Gość roxana..
jak ten facet przezywa, jestem pod wrazeniem

w MCR tyle emo ile we mnie normalnosci - czyli bądźmy szczerzy - prawie nic :D prawdziwego emo to ja bym nie zdzierżyła a MCR naprawdę wielbię :)