Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Giełda, młody chłopak, starsza Pani

Polecane posty

Na forach zauważyłem, że jest wiele chłopaków które marzą o seksie ze starszą Panią, jak również starsze Panie marzą o seksie z młodym chłopakiem. Tu jest forum ażeby ludzie którzy tego pragną tu nawiązali kontakt i ciesili się życiem.

Gość Mazowszan
A gdzie te chłopaki kółre lubią mamuśki?

Ja lubie dojrzale;D Mialem do czynienia juz z 49cio latka:D Bylo swietnie i nie skonczylo sie na jednym spotkaniu...;D Teraz chcialbym sprobowac z inna;p

Gość wawiak_onnnn
Mineciarz, a gdzie ja poznałeś?

dlaczego nie starsze bo co dla gogo jest starsze ja mam 35 lat i nie uwarzam się za starszą a jestem dobra w te klocki i jak masz ochote mineciarz to da się cos zalatwić

Gość dominik100
Oj też mi się marzy seks z kobietą po czterdziestce. Sam mam 24 lata. Nie wiem dlaczego ale strasznie mnie niektóre podniecają, szkoda że to tylko marzenia.

Gość dupczyć stare baby
a na mnie nie lecą ani stare ani młode. Pozostaje mi pucowanie torpedy w samotności :( :classic_cool:

Gość jksdhabdc
cieślik,Ty może jestes dobra w te klocki,ale jak na swoje lata nie masz zbytnio pojęcia o ortografii ;-) az wstyd. Uważam,bo uwaga

Gość Pomarańczek
Ja mam 18 a chętnie zrobiłbym to z 25-30 latką... Lubie każdy rodzaj seksu oprócz scata

Gość Pomarańczek
Otóż, ciemnym wieczorem wyruszam na miasto uzbrojony w reklamówkę i z psim zawzięciem łaże po parkach zbierając aromatyczne psie kupy do owej reklamówki. Szybko niczym mnich z klasztoru Shaolin przemykam się do ciemnych zaułków i tam także zbieram 100lce do siatki. Cudowna energia rozpiera mnie gdy idę do centrum handlowego, i z tamtejszych toalet z żyrafią zawziętością próbuję coś wyskrobać. Robię to dopóki mnie ohrona nie przegoni, zawsze się czepiają 'nieciekawego' zapachu . Ostateczny cel to wolno stojące uliczne toilety czekające na takiego geparda jak ja który wzniesie je na ramiona, pogna przez cudowne niebiosa kału Po powrocie do domu chowam moje zdobycze do szafy i nic nie jem podczas kolacji a wszyscy zwalają winę na mame że jej jedzenie śmierdzi . Potem tate kłądzie sie spać a mame i siostre rechoczą z żabią urodą. Gdy już wszycy śpią wyciągam z szafy reklamówkę z apetycznymi stolcami, wysypuję je na talerz i wlepiam swoje maślany, psi wzrok w te kupcie. W ciszy i skupieniu pożeram łyżką jeden 100lec za drugim. Gdy połowę skonsumuję to wciskam twarz w talerz i robię wdech!!!:classic_cool:

Gość Pomarańczek
a nad ranem, gdy zrobię kupcię w kibelku, odwracam się do niego, wkładam tam ręce i z uśmiechem na twarzy, oraz skupieniem, robię figurki całej swojej rodzinki. Gdy są już ulepieni, z niebanalną satysfakcją patrzę na swoje dzieło, które zrobiłem, rodzinę uformowaną z kału, a następnie wciskam spłuczkę i patrzę, jak znika w kiblowym leju i odmętach klozetowej wody:classic_cool:

Gość dawaj dalej pomaranczek
:-D

Gość my panie som
a wy gdzie?

Gość pomaranczek ma fantazje
komedia, ha ha ha

Gość Pomarańczek
Jestem jestem. Podszywy ucichły, oczywiście jedynie pierwszy post jest mojego autorstwa.

Gość Leokadia lat73
No wiec jaq wąłśnie marzę o seksie z mlodym chlopakiem :) Nie musi być taki bardzo młody. Byle nie miał więcej niż 21 lat :classic_cool:

Gość theodora
ja mam 42 i chętnie takiego przed 30 zatrzymam przy sobie na chwilunię:D

Jesli sa chetne z warszawy to ja z przyjemnoscia dam takiej rozkosz;] Mialem juz do czynienia z 49cio latka i oboje chcielismy powtorek z rozrywki..:P Bylo calkiem calkiem:D ;P

Gość Leokadia lat73
Do trzydziestki???? Poarańczku ty chyba jesteś jakiś pedofil!:P:P Seks z dojrzałą kobiętą - to jest TO ! :D

Gość Babka Kiepska
I co dalej?

Gość oglaszam
A ja chetnie poznam pania z lubelskiego. Interesuje mnie konkretny uklad, chce dawac i brac. Oboje bedziemy zadowoleni.