Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadny dzien....

LAPTOP PROBLEM!!

Polecane posty

Gość sadny dzien....

Mam problem z laptopem. Otoz dwa lata temu kupilam lapka HP, od poczatku mialam z nim problemy. Dosc, ze od jakiegos czasu mi nie ladowal w ogole, wiec ppdejrzewalam, ze to wadliwa bateria, poki nie mialam kasy na nowa, dzialalam non stop na pradzie. Wczoraj go wylaczylam, ale po chwili musialam wlaczyc znow i sie zaczelo.. dziwnie sie zawiesil, tak, ze nic nie moglam z nim zrobic - ani uruchomic ponownie ani nic. to odlaczylam kabel od sieci, bo nie widzialam innego wyjscia. Mam Viste Home Basic, po ponownym uruchomieniu lapka pokazal mi sie czarny ekran, ze nie udalo sie pomyslnie zamknac systemu windows, wiec jak chce go uruchomic. Pojawily sie rozne opcje, wybralam te oczywista-zeby normalnie uruchomic go. I wszystko sie laduje, ale nie pojawiaja sie wszystkie ikony i lap sie zawiesza. Co robic???;(

Gość do.serwisu
a skoro laptop od początku już szwankował to od razu powinnaś była go oddać... może wystarczy sformatować dysk systemowy

Gość sadny dzien....
oddalam go wtedy dwa lata temu, to wymienili plyte glowna, jak mi nie ladowal potem zrok normalnie ladowal i os jakiegos czasu znow nie..a gwarancja juz nie obowiazuje;/

Gość bo hp to największy shit