Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grhhhhhhhrr

Czemu teraz jest moda na głośne puszczanie z komórki hip hopu?

Polecane posty

Gość grhhhhhhhrr

każdy musi wiedzieć że słuchacie muzyki marginesu społecznego murzynów amerykańskich? Każdego musicie katować popierdywaniem z komórki? Nie wiecie że istnieje coś takiego jak słuchawki? I to tylko hiphopowcy tak robią, widzieliście kiedyś żeby ktoś głośno puszczął z komórki metal czy muzyke klasyczną? :P

Gość nambia z wenecji
tez sie nad tym zastanawialam. i dla mnie to obciach.takie demonstrowanie czego ja slucham.no ale jak chce sobie sluchac to zakladam sluchawki, a nie puszczam to innym. np w autobusie. raz mialam obciach bo znajomy z ktorym szlismy puscil disco polo z komorki i ta szedl.glupio mu bylo zwrocic uwage.

ostatnio szlam sobie przez dworzec, a tam jakis pseudo gangsta bujał sie z wlaczoną na fulla 'piosenka' w ktorej refren brzmial 'jestem wielki madafaka' :o ludzie sie na niego gapili, a on szedl i walil co drugą osobę z bara i knął :o zaczelam sie z niego smiac na glos, a on obrocil sie i do mnie textem 'wjebac Ci?' o.o szlam z Moim Kolesiem, i powedzialam zeby dawal smiało jak chce:) ale on odszedl z zayebistą nutą w siną dal :classic_cool: bo kolegow nie mial..

Gość hahahahah
a jak wyglądał? Mięśniak, czy raczej taki łysy wypierdek? :D

łysy... ciezko okreslic czy bym miesiniak czy nie bo mial ziomalską wielką bluze... ogolnie mam kolege, ktory mial byc brany do wojska, i jak pokazal sie tam gdzie byl ten pobor (niewiem jak to sie nazywa) to zobaczyl takiego koksa ze sadzil ze go wezmą na bank.. a jak kazali im sie rozebrac, to koles zaczął sciagac pokolei 3 ziomaskie bluzy tak ze na koniec wyszlo ze był polową mojego kolegi ;) noo ale... szacun jest :classic_cool: