Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate88888

Jak powiedzieć o ciąży?

Polecane posty

Gość kate88888

Mam 17 lat. Z chłopakiem jestem od 2 lat i postanowiliśmy pójść ze sobą do łóżka. Niestety zabezpieczenie zawiodło i zaszłam w ciąże. Oboje kochamy dzieci i bardzo się cieszę. Chciałabym poinformować mojego przyszłego męża w sposób bardzo wyjątkowy. Proszę o jakieś rady. I jeszcze takie małe pytanko jak poinformować o tym rodziców? Bardzo chcą mieć wnuki. Można powiedzieć że marzą o tym. Mama często prosiła mnie jednak żebyśmy uważali bo wykształcenie jest najważniejsze. Jak powiedzieć?

Gość kate8888
no tak :) może to dziwnie zabrzmiało bo ostatecznie jestem młoda ale juz dawno wymarzyliśmy sobie domek i myśleliśmy o ślubie zaraz po zakończeniu przeze mnie liceum czyli za rok

Gość a za co kupisz
ten domek? bo po liceum może was być stać co najwyżej na karton pod mostem. jak rodzice nie pomogą to jesteś głęboko w czarnej dupie.

Gość kate88888
mój chłopak pracuje. a poza tym ziemię już dostałam

Gość Biedroona
jezzu ludzie dajcie jej spokój... Dziewczyna tylko pytała o rade co was to obchodzi czy bedzie miałą kase na domek czy nie i czy sobie poradzi to jej sprawa...

Gość 1.2.3.
ziemie to chyba bedziecie gryźć mama chce wnuki-o tak napewno marzy o tym zeby corka w wieku 17 lat urodzila babci wnuki.

Gość powiedz mu szybko
będziecie się mogli przez te 9 m-cy wypukać do usrania

Gość kate88888
nie. ziemię jako działkę budowlaną

Gość kate88888
i żeby była jasność nie boję się że sobie nie poradzimy. zabezpieczenie pieniężne mamy a poza tym wartości materialne to nie wszystko. i naprawdę możecie sobie darować głupie komentarze. może źle się stało że tak wcześnie ale niczego nie żałuję. Już kocham to maleństwo. Pytałam tylko jak o tym powiedzieć chłopakowi i rodzicom?

Gość khedjhesfdkgSEDF
kate88888---> z całego serca Ci gratuluję:D:D a co do tego jak powiedziec o tym swoim najblizszym, to mnie sie wydaje abys poprosiła rodziców (i swoich i swego chłopaka) oraz oczywiscie jego we własnej osobie na jakąs kolacje w Twoim domku, podczas miłej atmosfery powiedz, ze spodziewasz się dziecka, że wiesz, że najpierw miałas skończyć szkołe , ale na pewno sobie jakoś wszyscy poradzicie i jestes najszczesliwsza kobieta na swiecie:) mówiąc to patrz swemu ukochanemu prosto w oczy a potem podejdz do niego i powiedz jak bardzo go kochasz:)

kurwa co się jej czepiacie. Jeśli ona się cieszy,ma spoko rodziców i faceta który jest odpowiedzialny dadzą radę! GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA :) Ja na twoim miejscu gdyby mój facet miał urodziny czy imieniny przed tym zanim urośnie mi brzuszek dałabym mu w prezencie buciki dla niemowląt. Takie słodziutkie:)

Gość kate88888
khedjhesfdkgSEDF i gorgona bardzo dziękuję wam za wsparcie :) Wasze pomysły są świetne :) I tak właśnie zrobię... Zrobię kolację z okazji urodzin chłopaka i powiem wszystkim :) Już widzę uśmiechy na moich kochanych twarzach :)

Gość anulka12345678
Ja bym wymyśliła cos romantycznego, kup bukicki malutkie i pudełeczko ozdobne schowaj tam buciki zostaw na biurku u chłopaka jak bedziesz

Gość kate88888
to też super pomysł :) jestem taka szczęśliwa, że nie wiem na co się zdecydować :)

Gość anulka123456789
widziałam na filmach takie rzeczy, albo wyślij to pocztą ale uprzedź go że bedzie miał niespodziankę zrobioną :) albo wręcz osobiscie to pudełeczko

Gość kate88888
kurcze nie mam pojecia... chce zeby to bylo dla Niegotakie samo cudowne przezycie jak dla mnie ;]

Gość kate88888
kiedy zobaczyłam że tst jest pozytywny to chciałam od razu zadzwonić do Niego ale pomyślałam że lepiej będzie jesli najpierw sie upewnie a poza tym to musi być wyjątkowe wydarzenie