Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraza jedna wielka

PREZERWATYWA TO ŚCIEMA!przeczytajcie.

Polecane posty

Gość zaraza jedna wielka

Naukowcy zbadali prezerwatywę pod mikroskopem i co się okazuje!!!!! Gumka ma mikropory w wielkości 5 mikromilimetrów,a UWAGA plemnik ma 3 mikromilimetry,wirus HIV 0,1 mikromilimetra natomiast kiła czy rzeżączka ok 2 mikromilimetreów. Otóż moi drodzy! Używając prezerwatywy jesteśmy tylko w 60% zabezpieczeni przed niechcianą ciążą,a co gorsze wirusem HIV.To są naukowe dane i niestety jak dotąd żaden koncern prezerwatywowy nie podał tego do wiadomości,a wydaje mi się,że KAŻDY POWINIEN BYĆ O TYM POINFORMOWANY!!!! Nic dziwnego,że mówi się tyle o wstrzemięźliwości i współżyciu jedynie w ramach związku małżenskiego!

Gość do persymona
w czym masz szczescie?

Gość kazdy powinien
o czyms takim wiedziec! apelujemy o zaprzestanie przypadkowych kontaktow.nie roznoscie badziewia po kraju!

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
To bardzo ciekawe. Ja od 7 lat uzywam tylko prezerwatyw- uprawiam seks prawie dzien w dzien i jakos nie wpadlam.

Gość do hmmmmmmmmm
takze pewnie jestes nieplodna :(

Gość do hmmmmmmmmmmmmmmm
zaloze sie,ze masz jakies grzybice albo inne -gumka nie uchroni cie przed chorobami wenerycznymi-kazdy glupi o tym wie!

Gość zaraza jedna wielka
Widzę,że wielu osobom zwisa ich zdrowie lub życie-w przypadku HIV.Ale oszczędźcie innych-być może waszych przyszłych mężów,żon.

Gość to ja hmmmmmmmmmm
Nie mam zadnych chorob. Mialam w zyciu tylko jednego partnera- mojego meza, wiec gumek uzywam wylacznie w celu antykoncepcji. Nie sadze zebym byla bezplodna.

Gość do hmmmmmmmm
ok.. :P