Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhhdhdfhhfddf

Takie auto za 14.000?

Polecane posty

Gość boś
klima to podstawa!!!...pewnie ze da się przeżyć ale co to za przyjemność jak pot po duupie leci :O...samochód bez klimy jest straaaaasznie ciężko sprzedać...

Gość bvg
w Polsce tylko 2 miesiace sa ciepłe . Lipiec sierpien . W Pozostałe miesiace klima jest bezużyteczna .

Gość bvg
klima to podstawa!!!. w czarnym samochodzie na pewno . PRzy jasniejszych kolorach niekoniecznie .

Gość boś
bvg---> to chyba nigdy nie miałes auta z klimą...ja nawet dzisiaj miałam włączoną bo było gorąco....nawet bym nie spojrzała na auto bez klimy....miałam już kiedys bez klimy teraz tylko z klimą kupuję...nie ma wogóle porównania między tym a tym..ten bez klimy się chowa...

Gość boś
bvg----> tak sobie tłumacz :O...auto się nagrzewa bez względu na kolor...

Gość bvg
a ty chyba nie miałes auta srebrny metalic albo jasnego koloru

ale w wyborze auta nie liczą się chyba standardy tylko to w jaki sposób będzie ekspoatowane-to znaczy czy to ma być fura typowo kobieca czy tylko na dojazd do pracy i zakupy po mieście czy to ma być auto dla rodziny, czy może dla chłopaka

Gość boś
mam akurat srebrny matalic

Gość bvg
bvg----> tak sobie tłumacz ...auto się nagrzewa bez względu na kolor... bzdury . CZarny pochlania swiatło w 80 % , a biały w 20 % ..

Gość boś
ale jasny się tez nagrzewa...nie rozumiesz tego?...dobra co będę ci tłumaczyć...nigdy nie miałes z klimą to nie wiesz co tracisz...życzę miłego pocenia się w twoim ''samochodzie'' bez klimy :O

Gość bvg
zgadzam sie ze klimatyzacja jest potrzebna , ale nie jest konieczna .. W krajach typu Bułgaria czy Hiszpania z pewnoscia jest niezbedna .

Gość boś
dla mnie jest konieczna....juz nigdy w zyciu nie kupiłabym auta bez klimy...

Gość hahaehe
to sniagnij koszulke i nie bedzie ci gorąco

ja mam dwa-jeden full wypas, a drugi golas-obydwa są przeznaczone do innego użytku, więc uważam, że racje mają Ci co są za klimą ale także Ci co są przeciw

Gość boś
ja sobie teraz nawet nie wyobrazam jechac na zakupy czy inny wyjazd i aby auto nie miało klimy....nienawidze gdy jest mi gorąco w samochodziei się pocę....więc dla mnie niewazne do czego miałby mi słuzyc ten samochód...w kazdym przypadku musi miec klime

polecam peugota 306 z silnikiem xud7 lub nowszym dw8, roczniki 98 do 01 można dostać w cenie do 8-9 tys. Silniki starej generacji, diesle ze wstępną komorą spalania, dw8 ma elektroniczny, a xud mechaniczny wtrysk. Blachy na ocynku ogniowym obustronnym, części ekpolatacyjne bardzo tanie. volkswagenowskie SDi są nieśmietelne, lecz 170 tys. w 10 letnim aucie można wsadzić między bajki, ze względu na opłaty euro w Rzeszy robienie mniej niż 40 tys. rocznie dieslem jest nieopłacalne. Sdi to silnik do caddyego, a nie do auta osobowego, i paramtery pracy ma jak z auta dostawczego. Wadą polo jest rdza. Jeśli możesz to sprowadź auto z poludnia Francji lub Włoch - ze względu na klimat auta nie miały kontaktu z dużą ilością soli i śniegu.

Gość hhhdhsggjasf
Potrzebuję tego auta do poruszania się po mieście - do sklepu, na uczelnię itd, ale również chciałabm nim jeździć od czasu do czasu poza Warszawę a nawet i Polskę... :D