Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unlucky

On mnie olewa

Polecane posty

Gość unlucky

cześć dziweczyny. Mam nadzieję, że moze tu znajde odpowiedz na to co mnie gnębi. Z moim chłoapkiem jestem prawie 2 lata, ja mam 17 on 20. Ale chyba zaczęlismy sie nie rozumieć. ciągle sie kłocimy o to, ze ja wmyagam by był cieply i czuły.. nie mowie, ze cały czas, ale czasami, zeby wysłał jakeigos milego eska, czy cos w tym stylu. On ciagle twierdzi, że ja przesadzam i robie z igły widły. Najbardziej dotkneło mnie, że byl sam na wczasach ponad tydzien a gdy wrocił i bylismy umowieni napisał mi ze spotkał kumpla, z ktorym poszedł na piwo. zadzwoniłam do niego, powiedział, że bardzo chce sie ze mna zobaczyc i ze zobaczymy sie nastepnego dnia. Ze ten kumpel nie ma gdzie przenocowac, a szuka mieszkania (inne miasto niz to w ktorym mieszkamy). Zrobiło mi sie przykro, ze cały dzien czekałam, cieszyłam sie a on wolał widziec sie z kumplem, chciaz sie umowilismy. Czy ja naprawde przesadzam? Wydaje mi się, że troche inaczej postrzegamy nasz zwiazek i to mnie przybija. On mowi, ze to wypadek losowy ( w co nie watpie) i ze to życie, jak cały czas zaznacza, a ja ze po prostu ja go kocham bardziej niz on mnie. Bardzo prosze o odpowiedz/