Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja877

proszę o radę

Polecane posty

Gość kaja877

stosuję plastry antykoncepcyjne EVRA - teraz połączyłam 2 opakowania, bo miałam ważny wyjazd (w czasie pierwszego opakowania w saunie odkleił mi się plaster, ale przykleiłam nowy po około 20 minutach. dziś odkleiłam ostatni plaster i czekam na krwawienie - denerwuję się, mam nabrzmiałe piersi i czuję się taka napompowana, czuję się bardzo niepewnie i chyba wmawiam sobie objawy - ślinotok, nudnosci, ból brzucha. jest możliwość żebym była w ciąży? najbardziej martwią mnie bolące piersi.

nie denerwuj się, bolące piersi to moze byc dolegliwość spowodowana tym, ze "przyjmowałas" hormony dłuższy czas bez przerwy

Gość kaja877
dodam jeszcze, że przez ostatni tydzień brałam antybiotyk (nie współżyłam podczas brania antybiotyku).

Gość upupupupupoupupup
up

Gość experience_87
ja juz mam nabrzmiale piersi od miesiaca i do tego biale brodawki i tylko zabezpieczalam sie prezerwatywa, nie wydaje mi sie zeby ktoras pekla, bralam luteine na wywolanie bo ogolnie mam nieregularne miesiaczki i mi lekarz ja przepisal, ale p o niej juz czekam 6 dzien i nadal nie mam @ ... zaczyna mnie bolec po prawej stroni epodbrzusza jakby jajnik. testy wychodza negatywne juz robilam 3. jutro zrobie bete. Tez juz mam schizy ze jestem w ciazy, choc tego bym nie chciala. Nie wiem moze to maksymalne wahania hormonow, do lekarza ide w piatek. i mam nadzieje ze potwierdzi moja tezer o braku ciazy.

Gość kaja877
ktoś jeszcze sie wypowie w mojej spr?

Gość upuupupupupupup
up