Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzalajaca-sie

komu sie moge wyzalic??

Polecane posty

Gość wyzalajaca-sie

kto chce posluchac mojego narzekania,albo ewentualnie cos dowalic aby rozsmieszyc

Gość dawaj dawaj

Gość wyzalajaca-sie
chodzi o mojego chlopaka,wiem troche durna jestem ale mam potrzebe porozmawiania z nim,zobaczenia sie a on to olewa

Gość wyzalajaca-sie
siedzi w internacie i pije z kolegami a spotkac sie ze mna dzis chociaz na chwile nie przyszlo mu do glowy, nawet cham nie zadzwonil,ja sie odezwalam do niego przez gg a on mi tylko odpisal i teraz zero odzewu

Gość wyzalajaca-sie
jak teraz zaczna mi sie studia-3rok to bedziemy milei mniej czasu aby sie widziec :0

Gość wyzalajaca-sie
wiem ze dla faceta bardziej licza sie kumple niz ja i to cholernie boli :((

Ostatnio byliśmy na imprezie to się mi opił i musiałam go do domu ciągnąc i się nim opiekować jak dziecko się zachowuje!!!Chyba mu powiem do widzenia! ja potrzebuje mężczyzny a nie dziecka.

Gość wyzalajaca-sie
a ile lat ma ywoj facet bo u mnie jest podobnie,moj to 22letni osobnik plci meskiej a achowuje sie czasem jakby mial 15lat :/

Gość On w takim razie nie jest
Twój tylko Swój tzn kończ ta znajomośc bo do bzykania Ty jestes a do spedzania wolego czasu i rozrywek koledzy Znajdz takiego co zechce swój czas spedzac tylko z Toba a koledzy sporadycznie raz na kwartał od wielkiego dzwonu Bo albo planuje zycie z Tobą albo Total olewa:((( Zastanów sie

Wczoraj oglądaliśmy film to nawet się dla mnie nie poświęci żeby oglądać tylko o 20.00 już śpi a jak jest z kumplami to wraca o 2 w nocy i nie chce mu się spać.A potem rano mówi ratuj mnie bo go głowa boli.Ja nie chce mieć w tym wieku dziecka na wychowaniu.

Gość wyzalajaca-sie
na poczatku znajomosci byly randki,chodzenie do kina,kolacje i takie tam ,czasem na impreze poszlismy ale od jakiegos czasu czuje sie bardziej zaniedbywana

Gość wyzalajaca-sie
czasem mam wrazenie ze wszyscy faceci sa jednak tacy sami,najpierw zabiegaja o kobiete a potem jak juz ja maja to jo olewaja

Gość wyzalajaca-sie
ale postanowilam ze bede twarda, ustawilam sobie na gg opis ze sie dobrze bawie i nie zamierzam sie do niego pierwsza odezwac, wydaje sie ze tacy dorosli i odpowiedzialni a to gowno prawda

Jesteśmy dwa lata ze sobą i było ok do jakiegoś czasu.Ostatnio zachowuje się jak malutkie dziecko a ja go muszę wiecznie niańczyć.Przyprowadzic do domu z imprezy,przebrac do piżamki położyć spać(a on się tak rozwalił na łóżku że nawet miejsca dla mnie nie było)a śmierdział wódką!Rano musiałam mu jechać po hamburgera bo taką miał zachciankę a ja jestem głupia i go kocham i to robię co on chce a on dla mnie nic a też po imprezie byłam zmęczona to jego to nie obchodzi.Tak ma wyglądać związek?On tylko o sobie myśli ostatnio.

Powiem ci ze twój chłopak albo bierze sobie ciebie i wasz związek na jaja albo poprostu potrzebuje wygadać sie chłopakom i wypić z nimi.. Niektórzy chłopcy tak czasem mają. Potrzebują pogadać z kumplami i nie wystarcza im sama dziewczyna ale też imprezy i spotkania ze znajomymi.,. Spróbuj to zrozumieć.

Gość wyzalajaca-sie
szkoda ze osoba ktora mowi ze niby nas kocha potreai nas tak skrzywdzic,ja jestem z moim chlopakiem polroku i mi juz takie numery odstawia, ciekawe co bedzie po raku albo po dwoch latach:(

Obiecywał że więcej nie pojedzie z kolegami na piwo a znowu pojechał,okłamał mnie kolejny raz a potem przeprasza i historia się powtarza.Ale dzisiaj się naprawdę wkurzyłam i mam go dość!!!

Gość wyzalajaca sie
Ty go kochasz nieba bys mu uchylila a on takie numery odwala,rozumiem ze z kumpalmi musi pogadac ale zeby nie dawal ozank zycia caly dzien.dla mnie to lekkei przegiecie

Ja mu nie zabraniam niech jedzie od czasu do czasu na piwo z kolegami się wygadać jeśli potrzebuje ale jak mnie kłamie to nie mogę tego znieść mam fochy ale jak przeprasza to mi przechodzi. Potem znowu robi to samo na początku tak nie było.Jesteśmy zaręczeni,ja mu przez te kłamstwa już nie ufam.Dlaczego kłamie nigdy mu nie broniłam wychodzić z kumplami(denerwowałam się tylko że potem musze go niańczyc jak dziecko).

Chciałabym żeby był szczęśliwy,a on dla mnie nie robi nic.Zastanawiam się czy nie zerwać zaręczyn.On się o mnie nie troszczy,nie jest szczery,jest nieodpowiedzialny mam tyle argumentów ale z drugiej strony kocham go i mu wszystko wybaczam(jestem potem zła na siebie o to).Nie dbam o swoje dobro tylko o niego.

Gość wyzalajaca-sie
Asia naprawde wspolczuje,nie dosc ze nie masz nic przeciwko spotkan z kumplami to on jeszcze klamie ze sie z nimi nie spotyka,nie rozumiem po co klamie

Gość wyzalajaca-sie
jak ma Twoje zycie wygladac jak obecnie to chyba sie naprawde powinnas zastanowic czy tego chcesz

Gość wyzalajaca-sie
pol roku to malo i coraz czesciej zastanawiam sie czy nie skonczyc tego zwiazku, mimo ze to moja pierwszy powazny zwiazek, niechce cale zycie sie tak meczyc