Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzalajaca-sie

komu sie moge wyzalic??

Polecane posty

Gość wyzalajaca-sie
pogadam z nim o tym ze czuje sie zaniedbywana,jesli sie nie zmieni o chyba nie warto sie starac,nawet jesli sie bardzo kocha

Jeżeli się nad tym zastanawiasz to skończ ten związek teraz. Potem bedzie ci jeszcze trudniej zerwać. Wiem co mowie bo pare miesięcy temu tez skonczyłam z facetem z którym byłam 1,5 roku.. Do teraz o nim myśle... Jezeli jesteś młoda- bo ile masz lat? To dużo jeszcze jest przed tobą.... Chodzi mi o lepszych facetów i o to ze z innym mozesz być szczesliwa i on z tobą tez!

Gość wyzalajaca-sie
mloda jestem-21lat,tylko ze ja sie juz zaangazowalam uczuciowo,on tez,pierwszy powiedzial ze mnie kocha, okazuje to ale wkurza mnie ze sie potrafi nie odzywac caly dzien,

Powiem ci że sama nie rozumiem niektórych facetów... Ale częstyo okazuje się poprostu że facet to świnia.... ;/ Przykro mi ale sama musisz podjąć jakąś decyzje. bedzie ci trudno ale moim zdaniem on nie moze sobie na takie zachowanie pozwalac. pomysl co bedzie robił kiedys-kiedy bedziecie ze sobą rok czy dwa lata. Pomyśl na co nmoze sobie pozwolić jezeli teraz ma cie gdzieś..... Życzę ci powodzenia i wytrwania:* Wybierz dobrze :)

Gość wyzalajaca-sie
jakos nad tym pomysle,im wiecej bede miec watpliwoasci to szybciej zrezygnuje z ciagniecia tego zwiazku,wole byc raczej sama niz z kims kogo bede blaagc aby poswiecil mi chociaz troche czasu, swoja godnosc mam

No właśnie nie będziemy się płaszczyć przed facetami i pozwalać im na wszystko ale jak zerwać? przez telefon(obawiam się że na żywo stchórzę)