Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 katarzyna11

maz chce odejsc ode mnie

Polecane posty

Go艣膰 kombinuj dalej
kup kij od miot艂y i zr贸b mu tobo艂ek z brudnymi gaciami, kochanka ma chyba pralk臋 i z lubo艣ci膮 wypierze te szmaty bo czego nie zrobi taka desperatka 偶eby zobaczy膰 uznanie w oczach kochanka a czyste gacie to jest co艣 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luulay
"bo spojrzcie - wy rozpatrujecie rozne aspekty tej sytuacji szukacie jakiegos logicznego wytlumaczenia ze moze nie z lafirynda ten sylwester a ja juz nie potrafie wszystko sie sprowadza do jednego i nie bede mu potrafila zaufac ot tak jak on by chcial musialaby byc jakas inicjatywa z jego strony jemu sie nie chce wiec widocznie mu nie zalezy wiec o co ja mam jeszcze walczyc po co mam sie scierac dalej" tw贸j facet nie jest g贸rnikem przypadkiem??? Odpocznijcie od siebie - ju偶 za duzo negatywnych emocji, teraz tylko przerzucacie si臋 nieprzyjemnymi s艂owami, ty si臋 gubisz w domys艂ach, on gra na twoich uczuciach... Jakby mu nie zale偶a艂o, to by go ju偶 nie by艂o - mia艂 si臋 przecie偶 przenie艣膰 do rodzic贸w, a jednak zosta艂... Oboje艣cie sie tak strasznie zagubili w tym wszystkim, a wyj艣cia nie widzicie. A jest - odczeka膰, zawiesi膰 spraw臋, skupi膰 si臋 na dziecku i jego pierwszych 艣wi臋tach, twojej pracy, jego pracy, nie warcze膰 do siebie i na siebie... W 艣wi膮tecznej atmosferze poszuka膰 razem pierwszego miko艂ajowego prezentu dla Niuni, da艅 na wigili臋 dla niej zjadliwych... Skupi膰 si臋 na tym co 艂膮czy, a nie dzieli... A jak ju偶 emocje opadn膮, zacz膮膰 rozmawia膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
Kombinuj... - a gdzie艣 ty wyczyta艂a, 偶e Raszpla jest ju偶 kochank膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kombinuj dalej
oj przepraszam, tutaj nazywana jest kobiet膮, z kt贸r膮 mi艂o si臋 rozmawia :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kdjfkfgfgjf
kombinuj... nie rozumiem Twojego cynizmu.. niby mezatka z dlugoltenim stazem, a zachowujesz sie jak jakas malalata, bez urazy dla ma艂olat:) Nie bylas materacem, nie wiesz co jej malzonek nawywijal, tu sa same domys艂y.. jak narazie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zosiasamosiaa
babaruda Ale ja pisz臋 na podstawie swojego do艣wiadczenia. U mnie "Raszpla" nie by艂a kochank膮 w pe艂nym s艂owa znaczeniu, dobrze im si臋 rozmawia艂o..........a "kube艂 zimnej wody " u艣wiadomi艂 mu , 偶e jestem konsekwentna, nie zgodz臋 si臋 na tr贸jk膮t. Powiedzia艂am mu , 偶e go kocham ale w takiej atmosferze nie potrafi臋 偶y膰 , bo si臋 m臋czymy i .......walizki za drzwi.......w艂a艣ciwie do pracy. Dw贸jka ma艂ych dzieci w domu, ja bez pracy,dom jego kawalerski.......... to by艂o zagranie "pu艣膰, jak kocha to wr贸ci" .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
wyobra藕 sobie, 偶e przez koleg臋, z kt贸rym mi艂o sie rozmawia - doslownie i tylko rozmawia, nieomal 4 lata temu posypa艂o si臋 moje ma艂偶e艅stwo. Dobra strona ca艂ej sprawy to ta,偶e nauczyli艣my si臋 z m臋偶em rozmawia膰 o trudnych sprawach bez krzyk贸w, wyzwisk i przemocy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
Ale ten czas - domys艂贸w, przerzucania si臋 z艂osliwo艣ciami, grania na uczuciach - wspominam strasznie...

Udost臋pnij ten post

tak jest gornikiem a dokladniej sztygarem zmianowym i swietuje dzis i jeszcze jutro tez :) nalezy sie i koniec zawsze swietowal nawet przed chwila wyslalam mu mimo wszystko zyczenia - taka tradycja gornikom zawsze trzeba zlozyc zyczenia szczesc boze oraz tyle samo wyjazdow co zjazdow a co do tego ze powinnismy sie wyciszyc i zajac sie czyms innym dzieckiem swietami itd ja to wiem tylko nie potrafie tego zrealizowac boje sie wspolnych swiat boje sie ze bede siedziala przy stole i plakala ze to ostanie takie moje swieta nie chce robic przedstawienia nie chce nikomu psuc swiat kazda moja kolezanka mowi mi ze musze sie przemoc dla dziecka zeby miala normlne swieta a co do wyprowadzki jak juz pisalam wczesniej jak chcial sie wyniesc to prosilam go zeby zostal a jak ja chcialam zeby sie wyniosl to on powiedzial nie no a teraz rodzice go nie przyjma pod swoj dach i koniec bo nie akceptuja jego zachowania a co do kochanki to nie wiem mowi ze sie z nia nie spotyka juz i oczywiscie zapiera sie ze to nie byla zadna kochanka znajomi tez juz ich nigdzie nie widuja razem kolega-donosiciel :) tez mowi ze jak moj maz jest w tej knajpie to jej juz nigdy nie ma a po za tym on jak na zlosc nie wylazi zbyt czesto nigdzie sam z pracy do domu i potrafi siedziec tak caly dzien i na dodatek zaczal chetnie zajmowac sie mala juz nie musze go o to prosic sam do niej lata i sie z nia bawi i non stop znosi jej do domu zabawki i rozowe sukienki w sumie to jej pokoj przypomina juz plac zabaw i dlatego nie wiem juz co mam myslec moze faktycznie potrzebujemy jakiegos wyciszenia zapomnienia zajecia sie czyms innym odpoczynku od tych wszystkich negatywnych emocji i jest mozliwosc zebysmy nie widzieli sie przez caly tydzien i moze uda sie ja wykorzystac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
a co do wyprowadzki jak juz pisalam wczesniej jak chcial sie wyniesc to prosilam go zeby zostal a jak ja chcialam zeby sie wyniosl to on powiedzial nie no a teraz rodzice go nie przyjma pod swoj dach i koniec bo nie akceptuja jego zachowania a co do kochanki to nie wiem mowi ze sie z nia nie spotyka juz i oczywiscie zapiera sie ze to nie byla zadna kochanka znajomi tez juz ich nigdzie nie widuja razem kolega-donosiciel tez mowi ze jak moj maz jest w tej knajpie to jej juz nigdy nie ma a po za tym on jak na zlosc nie wylazi zbyt czesto nigdzie sam z pracy do domu i potrafi siedziec tak caly dzien i na dodatek zaczal chetnie zajmowac sie mala juz nie musze go o to prosic sam do niej lata i sie z nia bawi i non stop znosi jej do domu zabawki i rozowe sukienki w sumie to jej pokoj przypomina juz plac zabaw i dlatego nie wiem juz co mam myslec moze faktycznie potrzebujemy jakiegos wyciszenia zapomnienia zajecia sie czyms innym odpoczynku od tych wszystkich negatywnych emocji i jest mozliwosc zebysmy nie widzieli sie przez caly tydzien i moze uda sie ja wykorzystac No widzisz, pogoni艂 Raszpl臋, jak si臋 zorientowa艂, 偶e mu we 艂bie namiesza艂a i 偶e sie co艣 wa偶nego przez ni膮 posypa艂o. Mo偶e koledzy solidarnie pomogli :-) A sylwester - jeste艣 pewna, ze za艂atwia艂 sobie, a nie np. komu艣... ja mam doj艣cia do pensjonat贸w w okolicy i za艂atwiam znajomym - znajomemu klientowi zawsze 艂atwiej za艂atwi膰 co艣 takiego. na podstawie moich rozm贸w telefonicznych i historii internetoej m贸j facet m贸g艂 doj艣膰 do wniosku, 偶e jakie艣 orgietkowe 偶ycie prowadz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
W niedziel臋 razem - koniecznie razem jed藕cie kompletowa膰 paczk臋 miko艂ajow膮 dla Niuni. Sama to zaproponuj - 偶e to jej pierwszy miko艂aj, 偶e wspomnienia, 偶e mo偶e kamera by sie przyda艂a coby uwieczni膰 itp.. Zobaczysz, co zrobi, jak stwierdzi, 偶e wyci膮gasz do niego r臋k臋...

Udost臋pnij ten post

luulay - tak bardzo chcialabym zebys miala racje pierwszy raz w zyciu tak bardzo chcialabym sie mylic a po za tym maz przeciez przyznal ze zalatwial sylwestra dla siebie i znajomych wiec nie zalatwial go dla kogos tylko rowniez dla siebie ale juz koniec tematu sylwestra zrobi co bedzie chcial jesli faktycznie wyjdzie na tego sylwestra sam obojetnie gdzie i obojetnie z kim to chyba juz wszystko bedzie oczywiste tak jak to ze jesli fakycznie swieta spedzimy osobno to tez juz nie bedzie o czym rozmawiac tylko bedzie trzeba to wszystko konczyc zobaczymy co bedzie jeszcze niecale 3 tygodnie i zobaczymy jak nam sie to uda do szpitala z niunia mam isc 14 grudnia o ile nie przeloza terminu - wszystko zalezy od ilosci wolnych miejsc na oddziale a maz moze zniknie mi z oczu miedzy 11 a 18 grudnia a ja wtedy bede miala pewnosc ze grzecznie siedzi na tylku i ma swiety spokoj od wszystkiego

Udost臋pnij ten post

ale my juz mamy prezent dla niuni caly skompletowany ja moze go poprosze zeby przebral sie za mikolaja... trzeba bedzie cos wymyslec miloby bylo jakby prawdziwy mikolaj do niej zawital

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
A pewna jestes, 偶e nie liczy艂 tez i ciebie? Bo wiesz - ta propozycja wsp贸lnych 艣wi膮t z tesciami nie daje mi spokoju... Mo偶e tam co艣 by艂o wi臋cej ustalane, a ty nie wiesz... No i on teraz pary z g臋by nie pu艣ci, tylko, jak to facet, uniesie si臋 ura偶on膮 m臋ska dum膮...

Udost臋pnij ten post

i najgorsze jest to ze mam tez dla niego prezent na mikolaja... sporo kosztowal wiec szkoda by bylo wyrzucic a kupilam juz w sierpniu z mysla o swietach bo wiedzialam ze bardzo by chcial ale sam nie wyda tyle kasy na siebie wiec ja powoli poodkladalam i mu kupilam tylko czy jest sens mu to dawac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
Wyst膮p z inicjatyw膮, znajd藕 mu typowo m臋sk膮 rol臋... jak to ociepli co艣 mi臋dzy wami, tym lepiej... Nie - trudno, przynajmniej niunia b臋dzie mie膰 fajne wspomnienia - i wy te偶...

Udost臋pnij ten post

nie chodzi ze byla propozycja wspolnych swiat z tesciami to normalne ze swieta spedzamy z nimi u nich i tak bylo zawsze nawet jak nie bylismy malzenstwem nikt mi nie proponowal wspolnych swiat to przeciez taie naturalne ja maz nasza corcia brat meza z dziewczyna tesc tesciowa babcia i dziadek i podejrzewam ze maz sie boi reakcji dziadkow... babcia wie co sie mniej wiecej dzieje - przed nia nic nie mozna ukryc ale dziadek nie wie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
No to mu ten prezent daj... Ub臋dzie ci臋 od tego? Przecie偶 co艣 czujesz do niego... Tym mocniejszy kube艂 zimnej wody zaliczy, jak w ostateczno艣ci b臋dziesz musia艂a si臋gn膮膰 po drastyczne 艣rodki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
A jak mu powiedzia艂a艣, ze z normalnych 艣wi膮t nici, to si臋 wkurzy艂???

Udost臋pnij ten post

typowo meska robote... czyli mam cos zepsuc w domu zeby on to naprawil - tylko co??? wczoraj mi przyniosl choinke z piwnicy ... to juz cos... a po za tym na meskie roboty ten weekend odpada bedzie sie leczyl jutro po dzisiejszym a w niedziele po jutrzejszym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
M臋sk膮 robot臋 w miko艂ajowym 艣wi臋cie - przygotowanie kamery, aparatu, sprz臋tu graj膮cego, przebranie za miko艂aja... podgrzewanie emocji c贸rci... tylko z tym uwaga - moja ma 9 miesi臋cy, dzi艣 byli艣my na miko艂aja w przedszkolu starszego syna i by艂 ryk - gruby g艂o艣ny brodaty pan w czerwonym si臋 nie spodoba艂... A normalnie nie p艂acze i nie boi si臋 ludzi...

Udost臋pnij ten post

wlasnie ze sie nie wkurzyl ja mu to powiedzialam nie dzisiaj ale juz wczesniej zareagowal obojetnie - tak mi sie zdaje powiedzial ze chcialby zebym byla z nim na swieta bo nikt w swieta nie powinien byc sam... no ja bede z dzieckiem a to zmienia postac rzeczy nie dal posobie poznac czy go to cos ruszylo a ja nie chce z nim spedzac swiat po prostu bede sie lepiej czula w swoim towarzystwie niz siedzac z nim przy stole i udajac ze wszystko jest oki a i jeszcze mam sie z nim dzielic oplatkiem i co mam mu powiedziec wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia???

Udost臋pnij ten post

a widzisz a moja mala juz widziala dzis mikolaja w galerii i wzial ja na rece zdjecia im porobilam a ta tylko sie smiala takie cyganskie to moje dziecko - do kazdego sie smieje i nikogo sie nie boi (oczywiscie jak ma mamusie na widoku) ale ponic to przechodzi z wiekiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
Wiesz, ale on mo偶e na t臋 normalno艣膰 liczy艂... 呕e sie co艣 prze艂amie mi臋dzy wami, no bo w艂a艣nie wigilia, op艂atek, rodzinnie itd... A c贸rci wigilii z mam膮 i tat膮 bym nie odbiera艂a - bo to jej pierwsza wigilia, a ona jest chyba najwa偶niejsza... Wy tu schodzicie na dalszy plan... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
Moja si臋 rozp艂aka艂a wczesniej u kogo艣 na r臋kach tylko raz - u wrednej tesciowej siostry mojego m臋偶a :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 luulay-
dobra kobieta z Ciebie :-)

Udost臋pnij ten post

no tak faktycznie moze i liczyl na normalnosc i znow ja mam ulegac w imie dobra jego ale ja naprawde nie wiem czy bede potrafila zniesc ta wigilie razem z nim bez placzu ale wiem ze lepiej bede sie czula sama... co mi to da ze zachowam sie tak jak on by tego oczekiwal wydaje mi sie ze to i tak niczego nie zmieni

Udost臋pnij ten post

dzis juz zmykam spac wymeczyl mnie ten dzien moze cos sobie poukladam jutro w tej mojej glowce tylko ze mam w niej taki metlik ze tam nie ma juz miejsca na ukladanie trzeba bedzie cos z niej wyrzucic zeby mozna bylo zaczac robic porzadki dziekuje bardzo luulay - tak bardzo bym chciala zeby twoje przewidywania byly najprawdziwsze na swiecie bylby to najwspanialszy prezent jaki moglabym dostac eh marzenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
To wigilia tylko we tr贸jk臋... 呕eby w razie czego mo偶na by艂o wyj艣膰 na chwil臋 do innego pokoju uspokoi膰 emocje i 偶eby nikt postronny (nawet naj偶yczliwszy) nie szuka艂 sensacji... "i znow ja mam ulegac w imie dobra jego" Od ulegania lepszy jest kompromis - i to tak podsuni臋ty, 偶eby mysla艂, 偶e sam na niego wpad艂 :-) - szykujecie dom, wigili臋 i ma艂膮 razem... W ko艅cu to wasza pierwsza wigilia w waszej ma艂ej rodzince. Jesli on chce si臋 pogodzi膰, a nie wie jak - to wam tylko pomo偶e. Jesli chce si臋 wypl膮tac - zostanie ci 艣wiadomo艣膰, 偶e pr贸bowa艂a艣 ratowa膰 - dla siebie i c贸rki... I jego te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Luulay
nie iem, czy ci臋 to pocieszy - znam mn贸stwo g贸rnik贸w - u nas co pi膮ty facet nim jest... Nie znam ani jednego, kt贸ry by 偶onie faktycznie rogi przyprawi艂 - to na nich sprowadza pecha (wierz膮 w to, 偶e tylko dobry cz艂owiek wr贸ci)... Ale znam wiele kobiet, kt贸re m臋偶owie g贸rnicy uczynili wdowami :-(

Udost臋pnij ten post