Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

jestem w desperacji zakładam profil na portalu randkowymO

Polecane posty

Gość studentak szczecinska
jesli chodzi o mnie to prysznic podstawa sniadania praktycznie nigdy w domu nie jem zawsze w pracy zaczynam kawa z rana obowiazkowo do slodyczy mnie nie ciagnie wole bardziej owoce, warzywa czesto zawalam sobie nocki przez to musze rano odespac ale jak ide do pracy to nie mam za bardzo jak :P uwielbiam kino mam napady jak rano wstane to biegam sobie :P

Gość aia22
Spróbuj tutaj: http://iduo.pl To serwis matrymonialny - o wiele lepszy niż portale randkowe. Pozdrawiam

Gość city szczecin
:) ...a nie mowiłam ja nie wiąże diet z problemem "wagowym"-którego notabene nigdy nie miałam, po prostu lubię mieć swiadomośc tego ,że zdrowo jem -tyle dobrze ja uciekam lulu

Gość gbhgb
;) ja też zdrowo jem, a bynajmniej staram się...mam takie przekonanie ;) a co do problemów wagowych to nigdy takowych nie miałem no chyba że wliczając w to niedowagę, ale było minęło ;) Studentka...z rana ponoć najlepiej się biega, ale nie wiem, bo nigdy nie odważyłem się na taką akcję :)

Gość gbhgb
Dobrej nocy City Szczecin i dzięki za konstruktywne wypowiedzi jakich na kafe często brakuje chociaż nie wiem, bo nie przebywam tu zbyt często, ale już skończę lepiej sam się wkopywać ;)

Gość gbhgb
To co Studentka?? skoro lubisz zawalać noce to jaki rekord dziś ustalamy?? :)

Gość studentka szczecinska
mi znacznie lepiej biega sie rano...niz np. wieczorem wtedy czuje sie naladowana energia...nawet pomimo takiego wysilku fizycznego...uwielbiam wypelniac sobie dzien roznymi zajeciami...nie znosze bezczynnosci...

wolałabym pogadac bardziej kameralnie ;p bo tu sie niezle show robi :P

Gość gbhgb
To powiem Ci tak po cichu ;) co zrobimy :) Podam Tobie zaraz maila, w którym napiszesz mi swój numer gadu i wtedy ja się odezwę, ok?? :) bo nie ogarniam innej możliwości :)

umowa stoi :)

Gość gbhgb
Tylko musi to zostać wykonane z należytą pieczałowitością i szybkością, aby nie wzbudzać podejrzeń ;)

Gość gbhgb
A więc, naked_truth@onet.eu :)

Gość skończeniec
a jan igdy niemniałem dziewczyny a po co do czego ona, to tylko strata czasu ,jak dla mnie, inni jak chca to moga mniec bo potrzebuja ale nie ja, jak bende mniał 27 lat to postaram sie wtedy i sie orzenie .tera mam21 lat , rozne dziewczyny probujom mnie poderwac bo jestem przystojny według wszystkich,ale ja sie nie daje , udaje bezuczuciowego

Gość beti12031988
ja proponuję www.sexuarium.pl

Gość polishXNX
jak zagadujecie do ludzi na portalach typu erodate i sympatia ... w ogole niewiem od czego mozna zaczac