Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abrakebabra

jestem w desperacji zakładam profil na portalu randkowymO

Polecane posty

Postanowiłam, mam 23 lata zero zwiazku na koncie, na studiach same baby wsrod kolezanek same baby, od lat obracam sie w super ale jednak tym samym towarzystwie, nie poznaje wcale facetó, ot tak przez znajomych bo ciagle te same geby na dyskoteki chodze ale nie po to by wyrywac kolesi zwazywszy ze mnie nie bardzo interesuje poznawanie na impreach, bo w takich okolicznisciach jakos nigdy nie mam ochoty sie bawic z obcymi facetami, wole sie bawic ze znajomymi z którymi przyszłam, pewnie gdybym tam była bardziej otwarta to bym kogos poznała a takto dupa;) kolegów mam kilku ale to s aprzewaznie chłopcy moich dziewczyn , badz jacys starzy znajomi, a a roku mam 5 w tym wszyscy zajeci;) nie jestem wybredna, bo jak poznaje faceta i ma fajny charakter, to naprawde nie patrze na wyglad, no chyba ze jest jakims strasznyym maszkaronem, ale nie jestem jakas estetka w tym wzgledzie;) własnie czesto jest tak ze po rozmowie, po jakims czasie dostrzegałam w brzydkim facecie to cos, i nie było problemu, ale do tego potrzebna jest rozmowa.. no wiec postanowiłam sie poumawiac przez siec, porandkuje bo na randkach byłam niewielu .....opinie sa rozne ale zaryzykuje jaki portal proponujecie

Gość ... ... ..
zaloguj sie na kilku, zwróć uwage na to, ze panowie też tak robią - wykorzystaj to do odsiewu tych, co na jednym portalu pisza inaczej, a na innym inaczej Miłej zabawy i trafnych wyborów. Ja znalazłam na ilove przyjaciela, a na czacie regionalnym partnera:)

Gość draszzz
Polecam "Sympatię".

jeszcze zastanawiam sie czy zamieszczac zdjecie chcoiaz wtedy weksze prawdopodobienstwo ze sie ktos odezwie, a raczej ze bedzie wiecej chetnych i mysle ze lepiej wstawic ciut gorsze zdjecie zeby jak cos to na zywo nie było rozczarowan;)

Gość gbhgb
Ja bym chętnie się z Tobą umówił If U don't mind :)

Gość dopasowani.pl

a na jakiej stronie ten czat regionalny, na interie wejsc?:O czy jak nie wiem juz sie wkurzam z obecnego stanu rzeczy ta umówiłbys sie a ile masz lat i skad jestes;)

Gość gbhgb
Pewnie, że bym się umówił :) 25l Szczecin i z tym Szczec. pewnie jest problem :)

czaty? interia wp, i mała rada, mimo,że młody jestem trochę wiem :D Gdy z kimś zagadasz jak najszybciej spotkanie, im dłuższa rozmowa wirtualna tym możliwe większe rozczarowanie :/

Gość gbhgb
A to szkoda, bo nie jestem, aż takim maszkarem ;) i mogłoby być nawet miło :)

ogolnie wiem co to znaczy wirtulana znajomosc ciagne juz jedna poł roku niedługo bedzie spotkanie:O strach sie bac;) czy by było miło to by sie okazało;)

Gość gbhgb
Nie inaczej ;) Tak więc powodzenia życzę :)

własnie do mnie zgadał facet ;) ehhe na czacie regionalnym na interii, moze spotkanie za kase;) hehe no czekam co dalej;)

Gość ropny wyciek z penisa
Sympatia jest ok, ja ruchałem 4 dziewczyny z sympatii, jedna macałem, całowalem sie z 3, jednej zrobilem palcowe (ubiegły tydzien), kilka nie chcialo nawet dac sie dotknąc, jedna właściwie dwie syfiary - śmierdzialo od nich moczem. Ogolnie ok, ale lepszy portal to erodate tam dziewczyny chca konkretnie zeby je ruhać, rzadko chcą pieniedzy. Fakt,ze jest duzo starych rur po 35tce, ale przeciez jak sie chce ruhać to nie bede wybrzydzał. Z kolei ilove gowno ze szok, laski tepe nie odzywają sie, tlko te ohydne sie odzywają, no ale ja nie chce ich ruchać, zerszta sie nie umawialem za duzo z tego portalu. tam jest tez duZo suk co zdradzają swoich facetów. aha, w tamtym roku z humorrandki wyruchałem dziewczyne w 8 miesiacu ciazy, ale jazda, facet w szpitalu maiał wypadek, a ją aż rozpieralo tak chciala zeby ją ktoś zapiął Ogolnie polecam sympatię

Gość gbhgb
Aha i na prawdę rzadko kiedy na czatach znajdzie się ktoś normalny :) większość to napaleńcy typu tego którego miałaś już wątpliwą przyjemność poznać przed momentem :)

Gość studentka szczecinska
gbhgb ja jestem z okolic szczecina :P w moim miescie nie mam szans na "fajnego" faceta, ciagle te same twarze...i jestem młodsza od ciebie :P ale byc moze wyzsza ;p

Gość gbhgb
studentka szczecińska...być może wyższa wyższa??:) bardzo możliwe, o ile Tobie to nie będzie przeszkadzało to mi tym bardziej :)

ja tez mam dosyc samotnosci.... ale czasami naprawde mozna kogos poznac wartego zachodu...raz tak mialam...poznalam fajnego ulozonego kolesia...nie z mijego miasta...ale nie wyszło niestety :(:( szkoda...

Gość studentka szczecińska
zatem ile masz wzrostu ??? :P

Gość gbhgb
Studentka...a skąd w ogóle jesteś?? Co do samotności to nawet nie będę się wypowiadał chyba wszyscy wiedzą jak to jest ;)

z okolic szczecina ale w ole na kafe nie mowic dokładnej miejscowosci...ale mam niedaleko ;p

jestes wyzyszy ode mnie :) 175cm

Gość gbhgb
A czemuż to jesteś sama?? Mało tzw. ciach na uczelni?? :)

moze i sa...ale zawszetak mam ze jak ktos mim sie spodoba to jest ktos taki juz "zajety" poza tym jak wiadomo jestem wysoka wiec i chcialabym miec wysokiego faceta :) chociaz na powodzenie nie narzekam...ale chcialabym kogos takiego kto nie ma siana w glowie tylko jakies plany, marzenia i cele :)

byłam z kimś...był dla mnie idealny na przyszłosc...wygląd, charakter super, ułozony i inteligentny...ale jak sie okzalo z jego strony to nie to...a tak bylam zakochana...