Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radze wam dobrzee

Radze wam przestancie chodzic czy pisac do wrozek-TO UZALEZNIA!

Polecane posty

Gość Radze wam dobrzee

Sama wiem po sobie ze proszenie o wrozby moze uzalezniac gdyz dawniej bylam 2 razy u wrozki a pozniej zainteresowalam sie wrozbami przez internet i wiem ze to uzaleznia . Mialam jakis problem w pracy czy z chlopakiem od razu myslalam o wrozbie i za niedługo doszlo by do tego ze zadnej wazniejszej decyzji nie podjelabym sama . Z tego co zauwazylam to wrozenie przez internet to sciema czy to na forach wrozbiarskich czy nawet tutaj na kafe. Wrozki robia na tym biznes a nawet jak wroza za darmo to nie udzielaja do konca wyczerpujacej odpowiedzi na dany problem i pisza pozniej ze 1 pyt. za darmo a na reszte pytan ona odp. ale odplatnie czyli czysta reklama siebie i biznes . Ja juz skonczylam z prosbami o wrozbe bo widzialam jak to wciaga i uzaleznia.

wróżka podaje tylko jedną z ewentualności jaka może się zdarzyć - dlaczego zazwyczaj tą najgorszą? każdy sam kształtuje swój los i wróżki tu nie są do niczego potrzebne

Gość -bin laden-
Już jakaś wróży na kafe ;)

Gość Radze wam dobrzee
Zobaczcie my im podajemy jakies informacje juz w pytaniu np co dalej z moim zwiazkiem i podajemy tez daty w ktorych widac nasz wiek . Jesli pytamy sie o zwiazek to ona wie ze cos w nim jednak nie gra skoro prosimy o wrozbe i najczesciej z tego co zauwazylam odpowiedzi tych wrozek sa negatywne .