Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facetfacet

Dlaczego ona odeszła...

Polecane posty

Gość tabu tabu
może za bardzo ja kochałeś i zaczeła się dusić...

Gość Facetfacet
Powiedziała, ze jest młoda i potrzebuje tych motylków w brzuchu, tej chemi, a u nas już tego nie było... dla mnie ona była tą jedyna, wybraną, Boże, czemu to sie stało :(

Gość zycie nie jest sprawiedliwe
zycie nie daje nam szczescia chyba ze je sami sobie wezmiemy - musisz pogodzic sie z losem, przyjdzie to z czasem. Na ziemi wiele jest wartosciowych kobiet i znajdziesz jeszcze kolejna jedyna. Jezeli dziewczyna jest mloda to penie niedlugo zrozumie swoj blad. Tylko ze ja na Twoim miejscu juz nie pozwolilabym jej wrocic.

Gość Dragon75
Byłeś zbyt miłym facetem, a taki jest nudny, nie wzbudza emocji, a emocje dla kobiety są bardzo ważne, może najważniejsze.

Gość zeby one same wiedziely
czego one chca....... Dragon, ktos juz kiedys to powiedzial... No coz... widac tak trzeba, cuiagle zachwiania, strach, zmiennosc, zawirowania.... to wlasnie napedza kobiete, a nie pewnosc milosci i spokoj... widac takie sa te nowoczesne laski..... szkoda gadac. ale potem juz nie ma, do kogo wracac. jak sobie posciela........

KURDE.. a mi się smutno zrobiło bo sama jestem :( i zero widoków na najbliższy związek..

Gość tabu tabu
Jakie zero widoków? Skąd ten pesymizm? Jutro jest nowy dzień!!! Będzie lepiej!!!

Gość Facetfacet
no i co ja mialem robić, chodzić z kumplami na dyskoteki, rwać laski? nie być na każde jej zawołanie? :( ja wychodziłem z kumplami ona z koleżankami... moze byłem zazdrosny,a le bez pzresady :(

Gość Nic.. nic
ja odeszlam od chlopaka , bardzo mnie kochal , pewnie tez to tak przezywa jak Ty ..teraz sobie uswiadomilam jak bardzo go kocham