Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrek...

Jak...?

Polecane posty

Gość shrek...

Jak poderwać dziewczynę? Może podpowiecie mi jakieś dobre sposoby aby ją sobą zainteresować, ale aby przy okazji czegoś nie pierdzielić

Gość ...x.x.
maciuś? :(

Gość shrek...
nie, Łukasz

Gość to jest sposob
"na kretyna" :o

Gość shrek...
A mi kabel USB --> pomysł ogólnie super, ale ja bym chciał poderwać konkretną dziewczynę, koleżankę z pracy, tylko nie wiem jak :(

Gość shrek...
A mi kabel USB --> Gadamy, nawet codziennie, raz mi nawet powiedziała że jestem uroczy. Ale nie wiem czy to tylko tak z grzeczności czy na prawdę tak uważa, i nie wiem co dalej robić :( Boje się tak poprosyu podejść i zaproponować kino albo wyjście, bo jak dostane kosza to potem w firmie żyć mi nie dadzą że dupa jestem :(

zyc to ni nie dadza shrek...jak sie kapna ze zakochales sie a nawet nie sprobowales ....zapros ja na kawe po pracy to nie boli ... nie ma ic gorszego jak niepewnosc ja bym nie odpuscil ....najwyzej dowiedzialbym sie co znaczylo okreslenie uroczy :) no tak znowu ten sam przewijajacy sie problem :O co ludzie powiedza ...

Gość shrek...
she_666 --? nie, nie jestem z siedlec. Dzięki za porady, macie racje zaryzykuję i zaproszę najwyzej powie nie, ale przynajmiej nie będe załował że nic nie zrobiłem.

Oooo postawa godna wojownika :)....tylko nie zapomnij ! ta mala jest na diecie wiec nie proponuj smietanki do kawy :)..... wychodzac z kawiarni mozesz podpierdolic kwiatka ze stolika :)