Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helenM

FACECI!POWIEDZCIE CZEGO SZUKACIE W ZWIAZKACH....CZY MY KOBIETY WAS ROZUMIEMY?

Polecane posty

Probuje sobie odpowiedziec czego w zwiazkach szukaja faceci, a czego my kobiety im nie dajemy, albo dajemy a oni tego nie doceniaja...i jak to sie mowi maja wszystko a zarazem szukaja czegos innego.Jak to jest z tym swiatem.Probuje czasami to zrozumiec i nie zawsze mi chyba wychodzi...podobno kobiety zawsze czytajaz drugim dnem a faceci podobno to co mowia to tak mysla,na ile to prawda ?

Gość Elfix
miłości , zrozumienia i seksiku

Gość mlpnacabpzpn
dajemy a oni tego nie doceniaja.. skoro nie docenia to nie potrzebuje, logiczny wniosek: zaprzestać dawania owej rzeczy czy czynności

Gość Elfix
gówno prawda

rozumiem ze w tej kolejnosci tego faceci szukaj taka hierarchia? ale czy to jest metoda zaprzestac dawac?

Nieprawda. Znałam przypadek który potrzebował a im więcej tego dostawał tm bardziej sie odsuwał... I zrozum tu faceta:/

Gość mlpnacabpzpn
potrzebował wg twojego widzi mi się, dlatego się odsuwał :D same komplikujevie sobie życie

zrozumienie-ciekawe słowo tylko jak bardzo naginac to słowo zrozumienie...zrozumienie dla wszystkich czynow facetow czy to zrozumienie bardzo ograniczyc i na co pozwolic i co rozumiec?

mlpnacabpzpn - hmm a jaki jest sposob zeby nie komplikowac sobie zycia z facetem, fakt jest taki ze jak sie z dawaniem przedawkuje to moze byc efekt odwrotny ale jak za mało tez zle ,to faceci!!!! powiedzcie gdzie jest srodek zebysmy was rozumiały

zrozumienie ...identyczne jakiego oczekuja kobiety od nas wysylacie sygnaly,mowicie polslowkami, gesty ....my tez to potrafimy :) postarajcie sie zrozumiec a bedziecie zrozumiane tyle ile wlozycie tyle otrzymacie....jesli nie uparcie sie dopominajcie o to co wam sie nalezy...

Gość mlpnacabpzpn
nie generalizować jednemu wystarczy spotkanie na 3 dni, inny musi się widywać codziennie inne czynności, słowa czy inne dooperele też pod to się łapią:P nie ma za co :D

czego szukasie w związku? oparcia w kimś, kogoś zaufanego z kim można porozmawiać o wszystkim, (teraz trochę brutalnie ale taka jest natura ;) ) najlepszego partnera do spłodzenia potomstwa, kogoś kto zawsze pomoże, przytuli, kogo obdarzy się uczuciem itp. praktycznie to tego samego co kobiety ;)

no własnie, podobno my kobiety nie powinnysmy mowic do facetow połsłowkami bo podobno nas nie rozumieja i mamy mowic to co chcemy, bo faceci sie nie domyslaja podobno....chca miec jak ja to mowie pełne zdanie....hmm a jak długo rozumiec faceta ze np.ociaga sie z podjeciem decyzji, zapewne jest jakas przyczyna ze nie chce jej podjac, ale upira sie ze nie..wierzyc?zrozumiec? dac czas?

Levviatan- ok.zgodze sie z toba, ale kobieta mowi zimo mi majac w domyske,kurde zamknij okno, a facet co mysli -to sie przykryj albo o co chodzi? nie wstanie i okna nie zamknie tak? czasami mam problem jak sie komunikowac zeby wszystko było jasne...

bo faceci sie nie domyslaja podobno....chca miec jak ja to mowie pełne zdanie." nie iwm jak faceci :) ja sobie rade daje :).... podjac decyzje-opiera sie-nie ma zadnego powodu ;) czyt: nie przygotowany na takie wyzwanie,odpowiedzialnosc ....

A mi kabel USB- własnie dziekuje za podpowiedz,chyba masz racje ze tak jest nie przygotowany na takie wyzwanie, odpowiedzialnosc...to jest chyba brakujace ogniwo całosci, ale jak sie zachowac ? czekac ? rozmawiac ...sama nie wiem...dla mnie to by proste było jakbym tez wiedziala o co chodzi,ale chyba dales mi dobra wskazowke

czy czekac ? to zalezy od stopnia twojego zangazowania mozesz dac troche czasu milczeniem, ale nie za dlugo ...gotow pomyslec ze przeszlas do porzadku dziennego :) pozniej rozmowa z serii "wszystko albo nic " na taka ewentualnosc tez musisz byc przygotowana ....nie mozna wisiec w prozni nie wiadomo jak dlugo....czas stoi w miejscu tylko w zegarku bez baterii

A mi kabel USB - podpisuje sie pod tym co napisales....facetowi jak sie odpusci to własnie mysli ze baba zapomniała, bo głowy nie suszy, ale jak suszy to zle,jak to wyegzekwowac,chyba najlepije tak jak mowisz postawic wszystko na jedna karte..ale jak sie nie uda? a z drugiej strony to nie chciałabym miec sytuacji w ktorej facet cos robi dla swietego spokoju i tak naprawde nie wie co chce czy faceci to w ogole wiedza co chca? czy jak maja wszystko to im sie nudzi ...tez nie lubie zawieszenia w prozni i takiego wiszenia i wiszenia

dzieki jasia fasole:) szkoda ze czasami tak czesto...., tylko seks ...hmm a ty jestes w zwiazku w ktorym tylko seks jest na co dzien? ale ten jas to wygrałes:)) trafione na max

hmm a ty jestes w zwiazku w ktorym tylko seks jest na co dzien? hmm na to pytanie nie moge odpowiedziec ;)...ale moge powiedziec czym jest dla mnie sex .....niezbednym elementem ktory doskonale uzupelnia to co laczy dwoje ludzi .... jak zapragne tylko sexu to agencje sa pelne ....nie musze nikogo zwodzic

akurat to było do kolegi ktory napisał ze seksu w zwiazku chce..ja o seksie nie pisze bo nie mam problemu,chce sie z facetem dogadac, ale czasem zarzuca mi ze go nie słucham albo mowie ze ja mam racje,tylko jest tak ze naprawde ja mam racje w powaznych tematach, ja go tez słucham ale casami moze inaczej go rozumiem i na to chciałabym lekarstwo zeby było lepiej.własnie miałam nadzieje ze inny facet mi podpowie albo spojrzy obiektywnie

nie to nie było do ciebie,czasami kobiety chca poznac meski punkt widzenia, zeby tak dali do was instrukcje obsługi w niektorych przypadkach

Gość dsadsaf
czego szukamy? na to pytanie nie da sie odpowiedziec jednoznacznie... ;p ja osobiscie.. bywam w zwiazkach z kobietami z ktorymi moge sie dogadac.. cenie tez sobie szczerosc.. bezinteresowność.. myslenie racjonalne, no i przede wszystkim żeby nie byla ona latwa;] lubie sie troche pomeczyc:PppPppp

no i co faceci!!! tylko tyle macie do powiedzenie,w spraach rozumienia was???czekam za jakims odwaznym:)) w analizie psychologicznej samcow:)))a moze znajdzie sie jakis psycholog meski:))