Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkafigura

mam brzydka figure- jestem jednoczesnie gruba i chuda

Polecane posty

Gość brzydkafigura

mam szerokie biodra grube uda i posladki ale powyzej pasa jestem chuda mozna mi policzyc wszystkie zebra bo mi wystaja. mam bardzo maly biust. mam dosc swojej figury. jak ograniczam jedzenie to chudne przede wszystkim od pasa w gore a dol prawie wcale. cwiczenia tez malo co daja

Gość ja też mam taką figurę
i uważam, że jest ładna! :-)

Ale ćwiczenia sama sobie wymyślasz? Znajdź sobie instruktora, ktory powie Ci jakie ćwiczenia masz wykowywać. Nie musi to być osobisty trener ;) wystarczy choćby instruktor na siłowni.

Gość Fafabujankakrisa
Hah nie wierzę! Ja mam identyczną figurę, nogi i biodra to jest jakaś maskara próbowałam już chyba wszystkiego i za hu.....nie chcą wyszczupleć. żebra to samo dokładnie wszystkie widać, mini piersi i te kościste ramiona z wystjącymi objczykami!!! Nie wiem czy jest jakiś sposób na taką "figurę" .

Gość brzydkafigura
o silowni moge pomarzyc bo takowej nie ma w mojej miescinie. od pasa w gore wygladam jak obraz nedzy i rozpaczy taki mi wystaja zebra lopatki obojczyki. od pasa w dol jestem szeroka z celulitem na dodatek

Gość Caresiatko
...i ja tez tak mam:) a myslałam z jestem sama:) w pasie szczupła w barach szeroka i wielkie dupsko i uda:)

Gość brzydkafigura
nie wiadomo nawet jak sie ubrac nic mi nigdy nie pasuje. bluzeczki z dekoltem odpadaja bo zero biustu

Gość brzydkafigura
ja w ramionach jestem wlasnie waziutka. z reguly wszystkie ciuchy sa na mnie za szerokie w ramionach

Gość agnes9999
Normalnie jakbym czytała o sobie...Wystające żebra minimalny biust a za to uda że masakra,ja to nie wiem jak się ten tłuszcz może tak nierównomiernie rozkładać,że wszystko w nogi idzie.Przeklety celulit tez mam.Od ponad 2 tygodni mniej jem cwicze robie naprzemienne prysznice smaruje sie balsamem ujedrniajacym czasem robie sobie długi masaz i efektu praktycznie żadnego.Ubytek wagi zerowy,moze skóra na nogach ciut jędrniejsza,ale celulit jak był tak jest.Porażka

Gość brzydkafigura
ja sie nie waze bo to nie o wage chodzi tylko o wyglad

Gość miła_mi
przestańcie myśleć o swojej figurze zaakceptujcie siebie :)

Gość brzydkafigura
ale ciezko sie zaakceptowac gdy wkolo tyle zgrabnych dziewczyn